aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠεντάμορφη «Κυρία» στους «8» (pics & video)

Πεντάμορφη «Κυρία» στους «8» (pics & video)

Με άλλη μία νίκη επί του ΑΣΙΛ με 5-0 η Ανόρθωση πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Κύπρου, σε έναν αγώνα που κατά διαστήματα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με ποιοτικούς συνδυασμούς μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Το σκορ άνοιξε ο Κολούνγκα στο 34’ μετά από ένα πολύ ωραίο συνδυασμό, μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ενώ στο 42’ ο Γκονσάλβες μετά από γύρισμα στη μικρή περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 67’ ο Σάντος έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Γκονσάλβες, το  4-0 έκανε ο νεοεισελθέντας Κυριάκου στο 71’ , ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Κουντουρέττης.

Η Ανόρθωση γίνεται η τέταρτη ομάδα που περνά στα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετά την Ομόνοια, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

ΑΣΙΛ (Βέσκο Μιχαήλοβιτς): Ζαχαρουδιού, Τότσεφ, Θεοδώρου, Μπασόφ (59’ Μπολμποσιάν), Καστάνας, Κούρτης (66’ Κούρτης), Μάρκου, Χούτρης, Φρίνγκο, Βελκόφ (46’ Πιτταράς), Κουντουρέττης.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Παπαδόπουλος, Καλντερόν, Ερέρο (46’ Αγκιλάρ), Σάντος, Σιβού, Βίκτορ (66’ Αριστοτέλους), Οικονομίδης, Καρλίτος, Μόουρα, Κολούνγκα (62’ Κυριάκου), Γκονσάλβες.

Σκόρερ: 34’ Κολούνγκα, 42’ Γκονσάλβες, 67’ Σάντος, 71’ Κυριάκου, 89’ Κουντουρέττης (αυτ.).

Κίτρινες: Βίκτορ, Αγκιλάρ.

Γήπεδο: ΓΣΖ.

Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου.

Α’ Βοηθός: Νίκος Καλησπέρας.

Β’ Βοηθός: Ομηρος Τζιωρτζής.

4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Πανίκος Καΐλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ