aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠατέρας Αντωνιάδη: «Ήταν δεκάλεπτο τρόμου»

Πατέρας Αντωνιάδη: «Ήταν δεκάλεπτο τρόμου»

Παρέμβαση στην εκπομπή «Δώσε Πάσα» στον Super Sport FM έκανε ο Μιχάλης Αντωνιάδης, πατέρας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Μάριου Αντωνιάδη.

«Θέλω να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από την βάθη της καρδιάς μου ως οικογένεια του Μάριου σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα σωματεία για τις ευχές για τη συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες που περάσαμε με την περιπέτεια του Μάριου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να στείλω σε όλη την ομάδα της Ανόρθωση για τον άψογο τρόπο που είχαν διαχειριστεί την κατάσταση. Λόγω της απόστασης από την Πάφο στην Λευκωσία, διότι μόνο τηλεοπτικά είδαμε τι μεσολάβησε, δεν ξέραμε τι θα ακολουθούσε στη μεταφορά του. Ήταν δίπλα μας  παράγοντες, φίλοι και συγγενείς. Έχουμε τη σιγουριά ότι ο Μάριος θα επιστρέψει στα γήπεδα πιο δυνατός», είπε αρχικά και περιέγραψε βίωσε ο ίδιος τις δύσκολες στιγμές.

«Ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες που ζήσαμε. Ήταν ένα δεκάλεπτο τρόμου, τέτοια εμπειρία δεν έχω ζήσει ξανά. Έχουμε βιώσει τραυματισμούς και διάφορα, άλλα είναι ό,τι χειρότερο θυμάμαι στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο είναι η στιγμή που ήταν όλοι οι παίκτες γύρω από τον Μάριο. Δηλαδή ήταν αντίπαλοι στο γήπεδο και την ώρα του κινδύνου, όλοι ήταν αγκαλιασμένοι. Ο κόσμος να τα βλέπει ως μαθήματα ζωής. Ο Μάριος είναι στο νοσοκομείο αναρρώνει και πρέπει να μείνει για κάποιες ημέρες», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ