aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαρτίδα ταβλιού με «τρούσες» από Δόξα και Ανόρθωση (pics & video)

Παρτίδα ταβλιού με «τρούσες» από Δόξα και Ανόρθωση (pics & video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Έξι γκολ, από έναν βαθμό, πολλά νεύρα στο φινάλε. Ισόπαλο (3-3) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Δόξας και της Ανόρθωσης το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Αποτελεσματική η ομάδα της Κατωκοπιάς η οποία στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε τρία γκολ, ωστόσο με δύο γκολ η «Κυρία»… συνήλθε και δεν δέχθηκε την ήττα. αποβλήθηκε στο 84’ ο Ασαμόα μετά από ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι πράσινοι βρίσκονται στην 8η θέση με 28 βαθμούς, όσους έχει και η Πάφος.

Τι κι αν η Ανόρθωση προηγήθηκε νωρίς, η Δόξα δεν πτοήθηκε καθόλου. Ο Ντούρις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του μετά από κοντινό εύστοχο πλασέ, ωστόσο εννέα λεπτά αργότερα (14’) η ομάδα της Κατωκοπιάς έφερε το ματς στα ίσα μετά από πλασέ του -ανενόχλητου- Μπατίν και αδράνεια στην άμυνα των κυανόλευκων. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 21’ έφεραν… τούμπα το παιχνίδια όταν ο Μπόλιεβιτς με σουτ-βολίδα (και κόντρα) έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 2-1. Στο 32’ ο Ασαμόα δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς ο Δημητρίου απέκρουσε εξαιρετικά το σουτ, ενώ η «Κυρία» προσπάθησε να αντιδράσει μετά από γυριστή κεφαλιά του Σίλντενφελντ την οποία απέκρουσε ο Περέιρα στην γραμμή. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Ζατλ με προβολή διαμόρφωσε το 3-1 και απλοποίησε τα δεδομένα για την ομάδα του.

Μυαλωμένη μπήκε στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αμμοχώστου. Αρχικά ο Βίκτορ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα στο 68’ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουφ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό τακουνάκι πέτυχε το 3-3. Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε το παιχνίδι της Δόξας καθώς στο 85’ ο Ασαμόα δέθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Αλεξάνδρου, Μουκτάρης, Μίτρεα, Τίνκου (81′ Παπαφώτης), Μπόλιεβιτς, Ζατλ (54′ Αρτάβε), Κάρλος, Ασαμόα, Μπατίν (76′ Παβλόφ).

Ανόρθωση (Γιούρχεν Στρέπελ): Δημητρίου, Στρούνα, Αρτυματάς (71′ Εγγλέζου), Σίντεφελντ, Μπεσάτ, Κοφί, Βίκτορ, Κυριάκου (56′ Κατσαράβα), Πράνιτς, Ιωάννου (56′ Μπουφ), Ντούρις.

Σκόρερ: 14′ Mπατίν, 21′ Μπόλιεβιτς, 44′ Ζατλ / 5′ Ντούρις, 68′ Βίκτορ, 72′ Mπουφ

Κίτρινες: Παβλόφ / Κοφί

Αποβολές: 84′ Ασαμόα (απευθείας)

Διαιτητής: Ροβέρτος  Κώστα

Α’ Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου

4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ