aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Παραμένει ο Πελέ και κρίνεται...»

«Παραμένει ο Πελέ και κρίνεται…»

Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Ηρεμία δεν υπάρχει, αλλά με τη καλή έννοια. Υπάρχει ζωηράδα στο μετεγγραφικό κομμάτι, στα εισιτήρια διαρκείας και στο οικονομικό. Είχαμε μια περίοδο παρατεταμένης αστάθειας και αβεβαιότητας. Θέλουμε να γίνουν όλα στην ώρα τους. Ο στόχος ήταν στις 17 του μήνα να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Υπάρχουν κάποιες άλλες προτάσεις σε εξέλιξη και περιμένουμε απαντήσεις. Ενδεχομένως να έχουμε και άλλες προσθήκες πριν αναχωρήσει η ομάδα για την προετοιμασία της στη Πολωνία».

Για τον Περέιρα: «Περιμένουμε μια απάντηση από τον ποδοσφαιριστή, άτυπα υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα που εκπνέει εντός της ημέρας και περιμένουμε».

Για τον Καλδερόν: «Είναι αλήθεια ότι άφησε το στίγμα του στην προηγούμενή του ομάδα. Αυτό είναι θετικό και δείχνει την αξία και την προσωπικότητά του. Θέλουμε αυτούς τους παίκτες, που θα κρατήσουν την ομάδα στα δύσκολα. Δεν είναι σε απαγορευτική ηλικία για να παίξει ποδόσφαιρο».

Για τον Πελέ: «Ο ποδοσφαιριστής παραμένει για την ώρα παίκτης της ομάδας. Έχει γίνει μια συζήτηση ανάμεσα στον ίδιο και τον τεχνικό διευθυντή και μετά μαζί με τη διοίκηση. Λήφθηκε η απόφαση να παραμείνει στο ρόστερ ο ποδοσφαιριστής και κρίνεται όπως και οι άλλοι».

Για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές: (Καρακούτη, Σίλβα, Μπένετ): «Για τον Καρακούτη υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα. Οι άλλοι ήρθαν στη συνέχεια και θα κρίνει ο προπονητής μας αν θέλει να πάρει κάποιους από αυτούς μαζί του στην προετοιμασία ή και όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ