aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαρακολουθεί τις εξελίξεις

Παρακολουθεί τις εξελίξεις

Η Ανόρθωση παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα, για να μάθει αν τελικά θα διεξαχθούν οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ εντός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Διότι σε περίπτωση αναβολής της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι πιθανόν να απαντήσει θετικά κάποια από τις ομάδες που προσεγγίστηκαν για φιλικό. Ανάμεσά τους, η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Ηρακλής.

Στο ενδεχόμενο να έρθει το «ναι», το ματς θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είτε μεθαύριο, είτε την ερχόμενη Δευτέρα. Διαφορετικά, η «Μεγάλη Κυρία» θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα κάποια κυπριακή ομάδα της Β’ Κατηγορίας. Πάντως, κουβέντα έγινε και με τη Δόξα, με την οποίαν αναμετρήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Ο Πελέ εν τω μεταξύ, προπονήθηκε χθες σε φουλ ρυθμό δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Έτσι έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη Δόξα στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας. Ο Αντόνιο Πούτσε (φωτό) είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του κατά τη χθεσινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ