aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαπασταύρου για Κετσπάγια: «Kαλό να σιωπά όποιος κερδίζει ανύπαρκτο πέναλτι»

Παπασταύρου για Κετσπάγια: «Kαλό να σιωπά όποιος κερδίζει ανύπαρκτο πέναλτι»

Σε έντονο ύφος απάντησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Μιλώντας στην εκπομπή «Total Green» που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην PrimeTel ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Γεωργιανός προπονητής σχετικά με την απόφαση διακοπής του περσινού πρωταθλήματος.

Η σχετική τοποθέτηση: «Δεν θέλω να σχολιάσω αλλά είπε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να πει. Δεν επικεντρώθηκε στο παιχνίδι. Είπε πως μας έδωσαν κάτι που δεν μας άξιζαν. Είναι σίγουρος πως αυτό που μας έδωσαν δεν τηρούσε τους κανονισμούς; Όταν είχαμε τις συζητήσεις, εμείς είπαμε αν θέλετε σταματάμε ή αν θέλετε αρχίζουμε τον Αύγουστο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να αρχίσουμε τον Σεπτέμβριο το νέο πρωτάθλημα. Όποιος προπονητής ή ομάδα κερδίσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι καλό είναι να σιωπούν και να πηγαίνουν παρακάτω. Είναι κουβέντες που δεν θέλω να επαναλάβω. Και αυτός και ο κ. Χαμπουλλάς που είπε βρισιές για όλο τον κόσμο της Ομόνοιας. Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ