aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠάους: «Με ξέρουν καλά εκεί»

Πάους: «Με ξέρουν καλά εκεί»

Ο Αντρέ Πάους είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε η «βυσσινί» ΠΑΕ εδώ και λίγες ώρες και ο Ολλανδός τεχνικός το επιβεβαίωσε με δηλώσεις στο tubantia.nl, ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο πρώην κόουτς της Ανόρθωσης, μίλησε για τη νέα του ομάδα, για τη θέση του σκάουτερ της Τβέντε που άφησε, την αμέσως προηγούμενη θέση του σε σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη μετάβαση από την Κύπρο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Για την ανακοίνωση της πρόσληψής του από την ΑΕΛ: «Πηγαίνω στην ΑΕΛ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Θα βρεθώ στη Λάρισα και στη συνέχεια θα δω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Σύμφωνα με το πλάνο, θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο μετά τη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας».

Για την αποχώρησή του από την Τβέντε: «Στην Τβέντε γνώριζαν πως ακόμη έχω φιλοδοξίες ως προπονητής και δεν είναι δύσκολη η ανακοίνωση της απόφασής μου. Δούλεψα υπέροχα τους τελευταίους μήνες με τον Γιαν Φαν Χαλστ (διοικητικός υπέυθυνος) και τον Κάρστεν Σχούμαν (προπονητής). Έχουμε βρει πολλούς παίκτες που ο σύλλογος μπορεί να αποκτήσει».

Για το γεγονός πως ήταν προπονητής στην Κύπρο και τη σχέση με την Ελλάδα: «Η μετάβαση από την Κύπρο στην Ελλάδα είναι πιο εύκολη. Με ξέρουν καλά εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ