aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαντελή με… πιστόλια, «βόμβες» και εκστασιασμός

Παντελή με… πιστόλια, «βόμβες» και εκστασιασμός

Το έλα να δεις γίνεται τόσο στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης για την επισημοποίηση της μετεγγραφής του Ρικάρντο Λαβόρδε, όσο και στον προσωπικό λογαριασμό του Κολομβιανού στο facebook. O 30χρονος ξημερώματα Κυριακής (15/7), ώρα Κύπρου, άλλαξε την εικόνα προφίλ του, αναρτώντας φωτογραφία με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Όπως ήταν λογικό, αρκετοί φίλοι της «Κυρίας» έστειλαν μηνύματα στον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή που επιστρέφει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έπειτα από πέντε χρόνια.

«Ύμνοι» σε Αντρέα Παντελή ακολούθησαν της ανακοίνωσης της μετεγγραφής του Λαβόρδε στον επίσημο λογαριασμό της Ανόρθωσης. Οι οπαδοί της «Κυρίας» υποκλίνονται στον πρόεδρο για την αποφασιστικότητα του στις περιπτώσεις των Ντιουρίς και Λαβόρδε και οι πλείστοι δίνουν σύνθημα για αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Το «δώρο» Όγιος και το κέρδος €1.250.000

Ο εκστασιασμός των φίλων της Ανόρθωσης ήταν τόσο μεγάλος με αρκετές «βόμβες» να κάνουν την εμφάνιση τους στον «τοίχο» της «Κυρίας», ενώ στο πιο ευφάνταστο μήνυμα φίλος της Ανόρθωσης… έβαλε το πρόσωπο του Αντρέα Παντελή (με φωτογραφία μοντάζ) στο σώμα του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στην περιβόητη είσοδο του στην «Τούμπα» στο ματς με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Ενημέρωσε για την ημέρα άφιξης του ο Λαβόρδε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ