aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαντελή-Κετσπάγια: Από αχώριστοι, δεν λένε ούτε καλημέρα

Παντελή-Κετσπάγια: Από αχώριστοι, δεν λένε ούτε καλημέρα

Όνειρο απατηλό αποδείχθηκε το συμπέρασμα ότι η παρουσία του Ανδρέα Παντελή στην προεδρία της Ανόρθωσης ανοίγει τον δρόμο επιστροφής του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της ομάδας, έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια.

Τα δεδομένα ήταν ιδανικά: η ομάδα της Αμμοχώστου είναι στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ρόνι Λέβι, ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι άνεργος, όμως, ο Γεωργιανός δεν πρόκειται να φορέσει ξανά (τουλάχιστον άμεσα) φόρμα προπόνηση της Ανόρθωσης.

Η διοίκηση της «Κυρίας» επικοινώνησε με τον 50χρονο προπονητή, όχι δια μέσου του Ανδρέα Παντελή, και εισέπραξε αρνητική απάντηση με ξεκάθαρο λόγο την παρουσία του κ. Παντελή στο διοικητικό θώκο.

Διαβάστε επίσης: Aρνήθηκε την Ανόρθωση λόγω Παντελή ο Κετσπάγια!

Η σχέση των δύο ανδρών, οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα στην πρώτη θητεία του Ανδρέα Παντελή στην προεδρία της Ανόρθωσης, όχι μόνο δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά ανύπαρκτη τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο Λέβι: «Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός»

Πέραν των προσωπικών διαφορών που είχαν μεταξύ τους, ο Γεωργιανός εμφανίζεται απογοητευμένος με την επιλογή του πρόεδρου της Ανόρθωσης να προχωρήσει σε ανανέωση συμβολαίου δύο χρόνων στον Ρόνι Λέβι το περασμένο καλοκαίρι και ενώ είχε προηγηθεί διαβούλευση για επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ