aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠανικός… στα fast food από τον Ντλοβού

Πανικός… στα fast food από τον Ντλοβού

Η οπαδική ιστοσελίδα anorthosis365.com… αναπολεί τον Ντίνο Ντλοβού και κάνει αναφορά στην εξωγηπεδική ζωή του Νοτιοαφρικανού και φυσικά τη μεγάλη κατανάλωση fast food στη Λάρνακα!

Αναλυτικά: «Μπορεί ο Ντλοβού να ήταν ο πρώτος μας σκόρερ πέρσι, αλλά η ζωή που έκανε εξωγηπεδικά του στέρησε όπως συνεχίσει από την ομάδα μας και φέτος.

Παρά τα πολλά τέρματά του πέρσι, δεν προκαλεί ερωτηματικό που σχεδόν κανένας οπαδός της ομάδας μας δεν λυπήθηκε που έφυγε για άλλες πολιτείες ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός. Αυτοί που σύμφωνα με… αποκλειστικές πληροφορίες μας (μεταξύ σοβαρού και αστείου) λυπήθηκαν, είναι οι ιδιοκτήτες fast food στη Λάρνακα!

Βλέπετε, το κενό που άφησε είναι δυσαναπλήρωτο καθώς καθημερινά είχε τις… εξορμήσεις του σε γνωστά φαστφουντάδικα στη Λάρνακα, ακόμη και μετά τα παιγνίδια όπως έχουμε δει και εμείς οι ίδιοι με τα μάτια μας! Και ας έτρωγαν και πίτσα στην ομάδα μετά τα παιγνίδια!

Και οι συχνότατες αυτές επισκέψεις δεν μπορούσαν να μην… αποτυπωθούν και στη σιλουέτα του, με τα περιττά κιλά να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στη χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ