aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Πανέτοιμος», δηλώνει ο Μπενίτο...

«Πανέτοιμος», δηλώνει ο Μπενίτο…

Αρχικά δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να αρνηθεί σε αυτή την ευκαιρία: «Είχα αυτή την επιλογή και δεν ήθελα να την αφήσω ανεκμετάλλευτη και έπρεπε να δώσω μια απάντηση αυτή τη βδομάδα και για αυτό έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Στην Κύπρο με χρειάζονται από τώρα για να σχεδιάσω την επόμενη χρονιά».

Συνέχισε, λέγοντας ότι είναι μια πρόκληση για τον ίδιο: «Πηγαίνω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου, το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα είναι σε ένα άλλο επίπεδο, αλλά είναι ένα πλάνο που με ελκύει, γιατί έχω την πρόκληση να δημιουργήσω μια ομάδα με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες και στόχους. Είναι μια διαφορετική καινούρια εμπειρία που θέλω να ζήσω».

Τέλος αναφορά έκανε και για την ομάδα του, Αλμέρια: «Φεύγω πολύ λυπημένος από την Αλμερία, ήμουν πάρα πολλά χρόνια εδώ και αισθάνομαι οπαδός της ομάδας. Αφήνω πολλούς φίλους εδώ και ξέρω πως θα μου λείψουν πολύ, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκε το 2007-08, από τότε έχουμε μια πολύ καλή σχέση και επαγγελματική και προσωπική που σίγουρα θα συνεχιστεί».

«Φεύγω με τη συνείδηση μου καθαρή, είναι προφανές ότι έχω κάνει και κάποια λάθη, άλλα ήμουν πάντα αφοσιωμένος σε αυτή την ομάδα προσπαθώντας πάντα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα η οποία είναι πάνω από όλους. Ελπίζω η Αλμερία να μείνει κατηγορία, έχει αρκετή ποιότητα για να το καταφέρει και είμαι πεπεισμένος πως θα το καταφέρει», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ