aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠανέμορφη «Κυρία» στην κορυφή με… παπάδες του Ράγιος! (vid & pics)

Πανέμορφη «Κυρία» στην κορυφή με… παπάδες του Ράγιος! (vid & pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ράγιος δημιουργεί, Ράγιος σκοράρει, Ανόρθωση κερδίζει! Η «Κυρία» επικράτησε 4-0 του Ολυμπιακού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Ισπανό να συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις και να εντυπωσιάζει με τις ενέργειες του. Ωστόσο, όσοι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων αγωνίστηκαν παρουσιάστηκαν σοβαροί, και πήραν μια σπουδαία νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή με 17 βαθμούς (-1 παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ)! Από την άλλη, οι μαυροπράσινοι δεν αντέδρασαν σε κανένα σημείο για να πάρουν κάτι θετικό και έτσι παρέμειναν στην 10η θέση με 4 βαθμούς (-1 παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ).

Παρών ο κόσμος της «Κυρίας» για άλλο ένα παιχνίδι που έσπρωξε την ομάδα του στη νίκη. Λανθασμένα ακυρώθηκαν δύο γκολ της Ανόρθωσης καθώς τόσο ο Σαντίκ (77’), όσο και ο Καλτσάς (90’) δεν φάνηκαν εκτεθειμένα στις επαναληπτικές προβολές. Τέλος, καταγράφηκε και μια συγκινητική στιγμή στο παιχνίδι όταν ο Ράγιος αφιέρωσε και τα δύο γκολ της κορούλας του, που ήρθε στη ζωή προ ημερών.

Το ματς…

Η Ανόρθωση έλεγχε πλήρως το πρώτο μέρος και «έσβησε» τον Ολυμπιακό επιθετικά. Η «Κυρία» δημιούργησε πολύ καλές προϋποθέσεις με τον Ράγιος να δημιουργεί κάθε ενέργεια των γηπεδούχων, και στο 18’ το γκολ των κυανόλευκων είχε και τη δική του… πινελιά. Ο Ισπανός με μαγική μακρινή πάσα έδωσε στον Ντούρις, ο οποίος σε τετ-α-τετ με τον Κίρεφ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Οι φιλοξενούμενοι δεν συνήλθαν από το γκολ που δέχθηκαν, ενώ κάποια μακρινά σουτ δεν απείλησαν τον Λόρια. Η Ανόρθωση στο 35’ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως το κοντινό δυνατό σουτ του Κατσαράβα, βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Τι κι αν προσπάθησαν οι μαυροπράσινοι στο δεύτερο μέρος να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι; Η ομάδα της Αμμοχώστου στο 53’ διπλασίασε τα γκολ της μετά από ψύχραιμο πλασέ του Κατσαράβα. Ωστόσο, σύμφωνα με την επαναληπτική προβολή, ο Γκαλίτσιος που έδωσε στον Καλτσά στην αρχή της φάσης, ήταν εκτεθειμένος. Η Ανόρθωση συνέχισε να έχει τον έλεγχο και ανέκοπτε τις προϋποθέσεις τον φιλοξενουμένων, ενώ στο 70’ κατέγραψε σπουδαία φάση μετά από κεφαλιά του ανενόχλητου Μανθάτη, η οποία κατέληξε μόλις έξω. Οι κυανόλευκοι στο 73’ σκόραραν το 3ο τους γκολ καθώς εκμεταλλεύτηκαν το λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Ράγιος έφυγε μόνος με τον Κίρεφ και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, ενώ και ο Ισπανός στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Εγγλέζου, Αρτυματάς, Μαργκάσα (64′ Νταουσβίλι), Ράγιος, Καλτσάς, Ντούρις (76′ Σαντίκ), Κατσαράβα (68′ Μανθάτης).

Ολυμπιακός (Πάμπος Χριστοδούλου): Κίρεφ, Ψάλτης, Σιντιμπέ (46′ Νάνι), Σαμπίνια (65′ Ενόχ), Κίκο, Οικονομίδης, Βινίσιους, Aμντί (59′ Αζουλάο), Ντουβεντρού, Ζαχαρίου, Αγιτέ.

Σκόρερ: 18′ Ντούρις, 53′ Kατσαράβα, 73′, 86′ Ράγιος

Κίτρινες: Βινίσιους

Aποβολές:

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

Β’ βοηθός: Χαράλαμπος Ξενοφώντος.

Τέταρτος: Λουκάς Σωτηρίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χρίστος Νικολαΐδης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ