Πανελλήνια υπόκλιση στη γιαγιά με 6000 like: «Κάθε Σάββατο τα ψώνια στο σπίτι»

Η ρομαντική ιστορία της γιαγιάς, Σταυρούλας Σοφοκλέους, η οποία με τα λεφτά της σύνταξής της αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας για τη νότια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ζήτησε να παραχωρηθούν σε άπορα παιδιά κάτω των 18 ετών, ξέφυγε από τα σύνορα της Κύπρου.

Η σελίδα «El Sombrero», η οποία μέσω αναρτήσεων της στο Facebook με ποδοσφαιρικές ιστορίες κατάφερε να συγκεντρώσει 113.000 ακόλουθους, δημοσίευσε την κίνηση της σούπερ γιαγιάς της Ανόρθωσης.

«Μια τέτοια μέρα πριν από 12 χρόνια η Σταυρούλα Σοφοκλέους έχασε τον άντρα της, μαζί με τον οποίο, εκτός όλων των άλλων, παρακολουθούσε ανελλιπώς την πορεία της Ανόρθωσης. Σήμερα το πρωί η 94χρονη πήρε τη σύνταξη της, επισκέφτηκε τη μπουτίκ της ομάδας, αγόρασε 5 εισιτήρια διαρκείας για το πέταλο και ζήτησε να δοθούν σε 5 πιτσιρικάδες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν», έγραψε το «El Sombrero». Σε διάστημα τριών ωρών η δημοσίευση συγκέντρωσε πάνω από 5000 like, ενώ τα αποθεωτικά σχόλια για την κυρία Σταυρούλα έπεφταν «βροχή».

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική ενέργεια της γιαγιάς Σταυρούλας και η αγάπη για τον Τιμούρ

Δείτε μερικά από τα σχόλια

«Και το έκανε για την Ανόρθωση, για την οικογένεια της, για την μνήμη του άντρα της, για την Αμμόχωστο, για το χωριό της. Γιατί αυτό είναι η Ανόρθωση! Ανόρθωση Αμμόχωστος Επιστροφή»

«Αγνή ψυχή, γεμάτη αγάπη».

«Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου αγαπημένη μου γιαγιά να έχεις πάντα υγεία και μόνο χαρές!!! Αχ οι γιαγιάδες αχ!!!».

«Για την αγάπη και το πάθος για το άθλημα. Μπράβο γιαγιά!».

«Δεν σταματάμε ποτέ να βρίσκουμε λόγους να αγαπάμε τις γιαγιάδες μας όλο και περισσότερο. Τύχη και δώρο να της έχουμε για όσο περισσότερο γίνεται».

«Γεια σου γιαγιά, γιαγιά, γιαγιά, γιαγια…».

«Όταν η αγνή ανιδιοτελής αγάπη για την ομάδα μετατρέπεται σε προσφορά για το συνάνθρωπο! Τον απόλυτο μου σεβασμό από ένα Αποελίστα (η ομάδα της Ανόρθωσης ούτως ή άλλως πάντοτε τον είχε για την προσφορά της στον τόπο)».

«Η γιαγιά όλων μας…».

«Πολύ συγκινητικό. Μπράβο στη γιαγιά. Από έναν Απολλωνίστα».

«El Sombrero Ανόρθωσης Αμμοχώστου δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο… Είναι ιδέα… Είναι ότι φέρανε μαζί τους οι γονείς μας από την Αμμόχωστο».

«Το δίκαιο είναι να της πηγαίνουν κάθε Σάββατο τα ψώνια σπίτι».

«Θα πρέπει να δοθούν σε δύο θέσεις τα ονόματα της γιαγιούλας και του άντρα της. Μπράβο στην γιαγιούλα. Τεράστια κίνηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ