aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαν.Συ.Φι.: «Έπρεπε ήδη να ήταν στα αεροπλάνα για τις πατρίδες τους»

Παν.Συ.Φι.: «Έπρεπε ήδη να ήταν στα αεροπλάνα για τις πατρίδες τους»

Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης αναφέρονται στο χθεσινό κάζο στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα ήθελε να τοποθετηθεί για το χθεσινό κάζο που ακόμα κανένας δεν έχει συνειδητοποιήσει. Μια χθεσινή μέρα που θα γραφτεί κι΄αυτή στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας. Πριν αναφερθούμε στα του οίκου μας, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάποια παπαγαλάκια των ΜΜΕ αλλά και σε όσους έχουν τις ίδιες απόψεις περί των “επεισοδίων” στο τέλος. Το ότι τελείωσε το χθεσινό φιάσκο ήταν ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΜΑΣ γιατί δείξαμε αυτοσυγκράτηση.

Στα του οίκου μας τώρα. Ποιος ή τι έφταιξε ώστε ο αγώνας της χρονιάς να καταλήξει όπως κατέληξε δεν ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ΕΥΘΥΝΕΣ έχουν ΟΛΟΙ. Άλλοι λιγότερες, άλλοι περισσότερες. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που ανήκουν στο οικοδόμημα της Ανόρθωσις, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ.

Το τι θα γίνει και πως θα επουλωθεί αυτή η πληγή θα το δείξει ο χρόνος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν ζητήσαμε τίποτε περισσότερο από πάθος και αξιοπρέπεια. Το χθεσινό ήταν μια ακόμα απόδειξη ότι η Ανόρθωση μας, δεν είναι στελεχωμένη με παίχτες της εμβέλειας της. Κάποιοι δεν έχουν θέση να φορέσουν ξανά την τιμημένη φανέλα.

Την φανέλα που χθες οι ίδιοι διέσυραν. Αν είχαν έστω λίγο ίχνος επαγγελματισμού έπρεπε ήδη να ήταν στα αεροπλάνα για τις πατρίδες τους. Στα εναπομείναντα παιχνίδια ας αγωνιστούν παιδιά της Ανόρθωσης από τις ακαδημίες και όσοι υπολογίζετε ότι “αξίζουν” μια θέση στο ρόστερ. Σκορ σαν το χθεσινό αποκλείεται να φέρουν.

Όσον αφορά την συνέχεια, ο Παν.Συ.Φι λόγω ευθιξίας και σεβασμού προς τα μέλη του αποφάσισε όπως δεν παρευρεθεί σε κανέναν άλλο ποδοσφαιρικό αγώνα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η κίνηση αυτή έχει να κάνει και με την προστασία του ονόματος και της Ιστορίας της Ανόρθωσης μας. Για κανέναν μισθοφόρο δεν αξίζει να πληγεί η Ιστορία μας με χειρότερες συνέπειες. Ο Σύνδεσμος απέδειξε σε όλα τα χρόνια της ξηρασίας ότι ήταν πάντα παρών με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά. Με εντελώς αντίθετη μάλιστα πορεία από τις αποδόσεις της ομάδας.

Νιώθουμε πρωταθλητές στο οπαδικό κομμάτι με διαφορά από τον δεύτερο και για μας αυτό σημαίνει πολλά. Τρανό παράδειγμα το χθεσινό όπου με μόνο 1300 εισιτήρια καταφέραμε να έχουμε και περισσότερο κόσμο στο σύνολο αλλά και το οργανωμένο μας σύνολο υπερδιπλάσιους από τους απέναντι. Ακόμα και μετά το 4-0 τα Βαρωσιώτικα αλάνια τραγουδούσαμε περήφανα για την πάρτη μας.

Θα κάνουμε τον απολογισμό μας και εμείς σαν Παν.Συ.Φι και θα καλέσουμε τα μέλη μας σε Γενική Συνέλευση για να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυνατά. Να μπουν ακόμα καλύτερες βάσεις για το μέλλον γιατί να γίνεις ο καλύτερος είναι εύκολο. Το να παραμείνεις εκεί χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και αφοσίωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ