aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαν.Συ.Φι Ανόρθωσης: Τα ταξίδια σε Ταλίν και Βελιγράδι και η κάρτα οπαδού

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης: Τα ταξίδια σε Ταλίν και Βελιγράδι και η κάρτα οπαδού

Μέσω ανακοίνωσής τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης αναφέρονται για τις εκδρομές σε Ταλίν και Βελιγράδι, ενώ τοποθετούνται για την κάρτα φιλάθλου.

Η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης

«Ο Παν.Συ.Φι. ενημερώνει τον κόσμο ότι δεν θα ανακοινώσει πακέτα για το Ταλίν, αλλά μέλη μας θα βρίσκονται εκεί για το 2ο ευρωπαϊκό εκτός έδρας για να υποστηρίξουμε την ομάδα. Όποιος θέλει να ταξιδέψει υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις, είτε απευθείας είτε με στάσεις, που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν. Γίνεται η κατάλληλη προεργασία για την μεγάλη μετάβαση στην Σερβία και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για να μπορέσετε να προ-κρατήσετε την θέση σας έγκαιρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκινάει από σήμερα διαγωνισμός με έκδοση διαδικτυακού λαχνού αξίας €10 με μεγάλο δώρο ένα ολοκληρωμένο πακέτο για Βελιγράδι. Στην κλήρωση θα υπάρχουν και άλλα δώρα για τους επόμενους τυχερούς. Αν ο τυχερός του μεγάλου δώρου έχει πληρώσει μέχρι τότε με την εκδρομή του συνδέσμου τότε θα του επιστραφεί ολόκληρο το ποσό της εκδρομής. Η κλήρωση θα γίνει στις 15/11 και κάθε λαχνός ισούται με 2 συμμετοχές.

Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό πατώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο :

https://maxhtec94.com/site/product/laxnos-klirwsis/.

Μπορείτε να προσθέσετε στο καλάθι σας λαχνό ή λαχνούς ακόμα και σε συνάρτηση με προϊόντα από το https://maxhtec94.com/site/online-shop/.

Τέλος να αναφερθούμε στο σημερινό δημοσίευμα για το οποίο δεν μας παραξενεύει ότι το σύστημα κάρτας φιλάθλου λειτουργεί παράτυπα. Δεν μας προκαλεί ερωτηματικά ότι μια κρατική πλατφόρμα (υπο)λειτουργεί βασικά εδώ και 13 (τουλάχιστον) μήνες χωρίς καμία σύμβαση. Επίσης δεν έχουμε εκπλαγεί που ο ΚΟΑ το έχει διαψεύσει. Αλίμονο αν σε αυτόν τον τόπο κάποιος παραδεχτεί ότι έχει αποτύχει παταγωδώς. Εμείς σας το έχουμε δηλώσει από καιρό. Όσο δεν έχετε αποδιοπομπαίους τράγους να ρίχνετε στάχτη στα μάτια τόσο πιο πολύ θα γελοιοποιήστε. Δεν θα επεκταθούμε άλλο γιατί δεν έχει καμία σημασία. Εσείς μείνετε στο να λέτε, “Η κάρτα ήρθε για να μείνει”, όσο εμείς θα δουλεύουμε μέχρι να πέσει αυτό το έκτρωμα για να σώσουμε τα γήπεδα που ονειρευόμαστε.

ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ