aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠάλι σε ρόλο «κλειδαράδων»

Πάλι σε ρόλο «κλειδαράδων»

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η αποστολή της Ανόρθωσης είναι να ξεκλειδώσει μιαν αντίπαλη κλειστή άμυνα και να φτάσει στη νίκη. Εάν το κατάφερε επί του Άρη παρότι ευρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο, τότε γιατί να μην το επαναλάβει σήμερα στο σπίτι της με φιλοξενούμενη την ΑΕΖ.

Το άμεσο ζητούμενο για τους κυανόλευκους, βέβαια, είναι να μην ξαναμπούν στους ίδιους μπελάδες, όπως έπαθαν πριν από μια εβδομάδα στο Τσίρειο, επειδή αιφνιδιάστηκαν από… τα αποδυτήρια και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Το ιδανικό θα είναι να πάρουν οι ίδιοι ένα γρήγορο προβάδισμα στο σκορ και να το διευρύνουν στην πορεία του παιχνιδιού, χωρίς καρδιοχτύπια στην περιοχή του Κόπριβετς.

Η λογική λέει πως το σχήμα που έφερε την αγωνιστική αφύπνιση και τη σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης με τον Άρη, είναι το επικρατέστερο για να παραταχθεί απόψε στη σέντρα. Με αυτό το σκεπτικό, θα δούμε μία αλλαγή στην ενδεκάδα, με τον Γκονσάλβες να μένει στον πάγκο και τον Καμπρέρα σε ρόλο βασικού. Ο σκόρερ του 2-1 στη Λεμεσό, ανέβασε το επίπεδο της ετοιμότητάς του, ενώ είναι ο μόνος εκ των ισπανικών «πυροβόλων» που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο έτερος επιθετικός Κολούνγκα, όπως επίσης ο Νιγηριανός μέσος Σεού, έχουν εγγραφεί μετά τον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής. Οι προαναφερόμενοι βρίσκονται στη διάθεση του Αντόνιο Πούτσε για το ματς με την ΑΕΖ. Ο πρώτος αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ ο δεύτερος πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή εάν ληφθεί υπόψη πως πρόλαβε μόλις δύο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Βάσει των τελευταίων προπονήσεων, πάντως, δεν βγήκε ξεκάθαρη ένδειξη από πλευράς προπονητή, αν προορίζει τον Σεού ως βασικό ή αν θα κάνει κάποια διαφορετική κίνηση. Το σίγουρο είναι πως μέχρι χθες, στο απουσιολόγιο ήταν γραμμένο μόνο το όνομα του τραυματία Ερέρο.

*Σταθερή στη θέση της ήταν και χθες η διοίκηση της Ανόρθωσης πως είναι κοντά σε συμφωνία (με την εταιρεία Foriseland) για τον μεγάλο χορηγό στη φανέλα έναντι ενός δελεαστικού ποσού και μόλις επιτευχθεί θα ανακοινωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ