aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαλαίμαχοι Ανόρθωσης: Η συνάντηση με Πουλλαΐδη, Χαμπουλλά και η δέσμευση του μεγαλομετόχου

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Η συνάντηση με Πουλλαΐδη, Χαμπουλλά και η δέσμευση του μεγαλομετόχου

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τις συναντήσεις που είχε, τόσο με τον πρόεδρο Χρίστο Πουλλαίδη και μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας όσο και με τον πρόεδρο Ευγένιο Χαμπουλλά και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης.

«Στις συναντήσεις διαφάνηκε ξεκάθαρα από όλους η διάθεση για να προχωρήσει η ομάδα ενωμένη και πιο δυνατή στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε»,τονίζεται, με τους δύο προέδρους να εκφράζουν την ετοιμότητά τους να συναντηθούν, στην παρουσία των παλαιμάχων, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ομάδα.

Παράλληλα, ο κος Πουλλαίδης επανέλαβε τη θέση που είχε διατυπώσει και παλαιότερα ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της Εταιρείας, πλην όμως θα παραμείνει συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις που αφορούν την λειτουργία της ομάδας, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων Ανόρθωσης:

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μας ημερομηνίας 29.12.2022 αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τα πιο κάτω:

Αντιπροσωπία του Συνδέσμου μας συναντήθηκε σε ξεχωριστές ημερομηνίες, τόσο με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας όσο και με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.

Στις συναντήσεις διαφάνηκε ξεκάθαρα από όλους η διάθεση για να προχωρήσει η ομάδα ενωμένη και πιο δυνατή στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε.

Οι δυο Προέδροι εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να συναντηθούν, στην παρουσία μας, μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στις 25.01.2023, για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ο κος Πουλλαίδης επανέλαβε τη θέση που είχε διατυπώσει και παλαιότερα ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της Εταιρείας μετά τις 25.01.2023, πλην όμως θα παραμείνει συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις που αφορούν την λειτουργία της ομάδας, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στις συναντήσεις αυτές ζητήθηκε από τον Σύνδεσμο μας ο χρόνος και οι γνώσεις των μελών μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί η ποδοσφαιρική μας ομάδα μέχρι και το τέλος της περιόδου. Ο Σύνδεσμος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση, και αντιπροσωπία του Συνδέσμου τέθηκε στις υπηρεσίες της ομάδας για οτιδήποτε της ζητηθεί.

Τέλος καλούμε τον τεράστιο κόσμο της ομάδας, παρά την μεγάλη πικρία που τον διακατέχει, να παραμείνει ασπίδα προστασίας της ομάδας.

Με εκτίμηση

Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσης Αμμοχώστου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ