aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠαίρνει την αδειοδότηση η Σταντάρ Λιέγης, συνεχίζει ο Λαΐφης

Παίρνει την αδειοδότηση η Σταντάρ Λιέγης, συνεχίζει ο Λαΐφης

Αλλαγή δεδομένων στο Βέλγιο, με τη Σταντάρ Λιέγης να παίρνει… ανάσα «ζωής» στο θέμα της αδειοδότησής της στη Jupiler Pro League.

Η βελγική ομάδα, είχε «κοπεί» σε πρώτο βαθμό από την αρμόδια επιτροπή αδειοδοτήσεων της βελγικής ομοσπονδίας, διότι είχε παρουσιάσει χρέος άνω των 14 εκατoμμύρια ευρώ, καθώς επίσης και «κενά» στην εξόφληση ή διακανονισμό σημαντικών ληξιπρόθεσμων οφειλών, στα έγγραφα της μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή της και στο θέμα της πώλησης του γηπέδου της.

Την Τρίτη (5/5), ωστόσο, στην πρώτη εκδίκαση της έφεσής της, η Σταντάρ Λιέγης έλαβε θετική αξιολόγηση στην αίτηση της άδειάς της από τον εισηγητή της ομοσπονδίας, πείθοντας τόσο τον ίδιο όσο και το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο του Βελγίου (BAS) μέσα σε μία συνεδρίαση που κράτησε μόλις… δέκα λεπτά.

Η διοίκηση της Σταντάρ έπεισε τον εισηγητή και τα μέλη του δικαστηρίου, παρουσιάζοντας μία σειρά από αποδείξεις πληρωμών προς όλους τους πιστωτές της και τραπεζικές καταστάσεις, κι εντέλει έλαβε θετική εισήγηση. Το BAS θα ανακοινώσει την τελική απόφασή του το αργότερο έως τις 10 Μαΐου, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι «κόκκινοι» θα γλιτώσουν στο παρά… ένα τον υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Η πιο πάνω εξέλιξη βάζει τέλος στη σεναριολογία και για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ο οποίος αν υποβιβαζόταν η Σταντάρ θα έμενε ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ