aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠαίρνει Λάφερτι με €12.000 το μήνα

Παίρνει Λάφερτι με €12.000 το μήνα

Στην Αλκή Ορόκλινης θα συνεχίσει εκτός απρόοπτου την καριέρα του ο Κάιλ Λάφερτι. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει με την Ανόρθωση και είναι έτοιμος να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Αθάνατη» έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η παρουσία του Άντι Μέντγουιν στην προεδρία της Αλκής είναι ο κυριότερος λόγος που ο 34χρονος επιθετικός θα αποδεχθεί κατά τα φαινόμενα να συνεχίσει την καριέρα του στη Β’ Κατηγορίας. Ο Σκωτσέζος επιχειρηματίας διατηρεί φιλική σχέση με τον Λάφερτι, τον οποίο γνωρίζει από τη θητεία του στην Ρέιντζερς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι απολαβές του έμπειρου φορ θα ανέρχονται στις 12.000 ευρώ μηνιαίες. Δηλαδή, ακριβώς στο 50% των όσων προνοούσε η συνεργασία του με την Ανόρθωση. H μετεγγραφή του Λάφερτι δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση της διοίκησης της Αλκής για ποιοτική ενίσχυση με στόχο την άνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ