aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαίρνει Καλδερόν και δοκιμάζει τρεις

Παίρνει Καλδερόν και δοκιμάζει τρεις

Στην Κύπρο έφθασε ο δεξιός ακραίος αμυντικός Ινίγο Καλδερόν για τελικές συζητήσεις με την Ανόρθωση, με πιθανότερο σενάριο να υπογράψει μέχρι αύριο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 34χρονος (4/1/1982) Ισπανός τα τελευταία επτά χρόνια αγωνίζεται στην Αγγλία όπου αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μπράϊτον στην Τσάμπιονσιπ όπου πέρσι είχε 1006 αγωνιστικά λεπτά σε 17 συμμετοχές.

Την περίοδο 2014-2015 είχε μια σαφώς πιο γεμάτη σεζόν όπου σε 34 συμμετοχές κατέγραψε 2742 λεπτά. Άρχισε την καριέρα του από την Αλαβές το 2000 και μέχρι το 2010 αγωνιζόταν στην πατρίδα του, πριν μετακινηθεί μέχρι φέτος στην Αγγλία.

Από εκεί και πέρα, μετά την άφιξη του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, Τιάγκο Σίλβα για δοκιμαστικά, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» βρίσκονται άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον νεαρό Ελλαδίτη επιθετικό Γιώργο Καρακούτη και τον 21χρονο Αμερικάνο, Λούις Μπένετ, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

luis-bennett

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ