aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠάφος-Ανόρθωση: Βροχές και ισχυροί άνεμοι το απόγευμα

Πάφος-Ανόρθωση: Βροχές και ισχυροί άνεμοι το απόγευμα

Έντονα καιρικά φαινόμενα ταλαιπωρούν το νησί μας τα τελευταία 24ωρα, ενώ για σήμερα (6/1) προκύπτει και κίτρινη προειδοποίηση για βροχές, αλλά και για σφοδρούς μέχρι θυελλώδεις ανέμους από την Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Λάρνακα αλλά και η Λεμεσός θα «ταλαιπωρηθούν» περισσότερο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως επίσης και η Πάφος.

Στις 19:00 είναι ορισμένο το τελευταίο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής μεταξύ της Πάφου και της Ανόρθωσης στο «Στέλιος Κυριακίδης», με τον καιρό να είναι ιδιαίτερα… βαρυφορτωμένος.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος µε βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα σημειωθεί χιονόπτωση.

Τοπικά τα φαινόμενα κυρίως από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να είναι παρατεταµένα και έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ και παροδικά µέχρι θυελλώδεις 7 µε 8 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά, τα φαινόµενα αναµένεται να είναι έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί 6 µε 7 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ