aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Πάει για "βόμβα" με Λάζαρο, κατέθεσε πρόταση»

«Πάει για “βόμβα” με Λάζαρο, κατέθεσε πρόταση»

Πρόταση για απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατέθεσε ο Πανσερραϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας aveserres.gr. O Eλλαδίτης μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα το πρωί από το “μεταγραφικό παζάρι” ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει απόκτηση παίχτη με “βαρύ βιογραφικό”.

Τα “λιοντάρια” φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Κυπριακή Ανόρθωση (εδώ υποπίπτουν σε λάθος, καθώς δεν έμεινε ελεύθερος αλλά είναι εκτός πλάνων) και βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου ποδοσφαιρικού κλάμπ. Είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Ο Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο πραγματοποίησε 57 εμφανίσεις και πέτυχε 8 τέρματα. Το 2008 μετακόμισε στην Παιανία για χάρη του Παναθηναϊκού, με το “Τρυφύλλι” πραγματοποίησε ικανοποιητική πορεία φορώντας την πράσινη φανέλα 89 φορές και έχοντας σημειώσει 15 τέρματα. Κάπου εκεί του χτύπησε την πόρτα η προοπτική του εξωτερικού, Ο Λάζαρος μετακόμισε στην Ιταλία το 2012 όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό των Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια. Επαναπατρίστηκε το 2016 γιαλλογαριασμό της ΑΕΚ έχοντας δύο παραγωγικές σαιζόν με την Ενωση με εμφανίσεις και 12 γκολ. Αργότερα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Ολυμπιακό κίνηση που προκάλεσε οργη στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ. Στον Πειραιά δεν είχε την πορεία που θα ήλελε και ύστερα από δύο σαιζόν πήγε στον Ατρόμητο και αργότερα η Ανόρθωση. Ο Χριστοδουλόπουλος εχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής 35 φορές!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ