aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠάει για ιατρικές εξετάσεις ο Λαΐφης, γίνεται κάτοικος Γένοβα!

Πάει για ιατρικές εξετάσεις ο Λαΐφης, γίνεται κάτοικος Γένοβα!

Στον δρόμο για την πόλη της Γένοβα, όπου εδρεύει η Σαμπντόρια βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Η μετεγγραφή του Κύπριου αριστεροπόδαρου αμυντικού στην ιταλική ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με την «Het Laatste Nieuws» να σημειώνει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης σύντομα θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του.

Όπως αναφέρει ο Τύπος στο Βέλγιο την πόρτα της Σταντάρ για τον Λαΐφη κτύπησαν γερμανικές και ιταλικές ομάδες, όμως το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν πιο έντονο. Οι Ιταλοί προσφέρουν 5.000.000 ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης για την αγορά του 27χρονου ποδοσφαιριστή που ετοιμάζεται για άλλο ένα τεράστιο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η Σαμπντόρια έχει κατακτήσει μία φορά το Πρωτάθλημα Ιταλίας και 4 φορές το Κύπελλο Ιταλίας. Έχει κατακτήσει, επίσης, το Κύπελλο Κυπελλούχων (1990), ενώ έχει φτάσει μία φορά στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ αλλά ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα 1991-92.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ