aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠάμπος: «Αν με έλεγαν Χριστοδούλοβιτς δεν θα ήμουν στη Κύπρο»

Πάμπος: «Αν με έλεγαν Χριστοδούλοβιτς δεν θα ήμουν στη Κύπρο»

Για την πορεία της Εθνικής Κύπρου και γιατί αποχώρησε από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναφέρθηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» στη Cytavision.

Οι σχετικές αναφορές

Για την πορεία της Εθνικής Κύπρου: «Δεν μπορώ να ξέρω τι στόχους έχουν βάλει. Έχουν έρθει νεαρά ταλέντα. Εμείς τον τότε καιρό δεν είχαμε. Θα έλεγα ότι η Εθνική θα μπορούσε να είχε έναν κορμό. Όπως κάθε ομάδα θέλει κορμό. Αν ήμουν εγώ θα είχα έναν κορμό τον οποίο θα στηριζόμουν. Μετά θα τους ένωνα με νεαρούς. Πρέπει να φέρει και κάποια αποτελέσματα. Να είσαι εκεί, να διεκδικείς. Να υπάρχει στόχος για να σε πιστέψει ο κόσμος. Αν κόσμος δεν σε πιστεύει δεν θα έρχεται στο γήπεδο. Πιστεύω όμως στην Εθνική. Μπορεί να πετύχει. Βλέπουμε ότι η Κύπρος βλέπει στα μάτια μεγάλες χώρες».

Γιατί έφυγες από την Εθνική; «Δεν είναι ώρα αυτή. Υπήρχε μια πρόταση από αλλού. Θέλεις να δουλέψεις σε μια ομάδα με καθημερινότητα. Μου είχε λείψει. Είχα πρόταση από Ελλάδα. Είναι όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό. Αν πετύχει κάποιος Κύπριος προπονητής, μετά θα αρχίσουν να πιστεύουν σε μας. Αν δεν ήταν το επίθετο μου Χριστοδούλου και ήταν Χριστοδούλοβιτς δεν θα ήμουν στη Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ