aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟύτε και ένας συνδυασμός

Ούτε και ένας συνδυασμός

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην πρόσφατη παρουσίαση του Αλμπέρτο Μπενίτο και του Αντόνιο Πούτσε, ο Χρήστος Πουλλαΐδης δεν θέλησε να αναφερθεί στις εκλογές του σωματείου και δεν πήρε θέση. Την ίδια στάση κράτησε και χθες, αποφεύγοντας να κάνει την οποιαδήποτε παρέμβαση στις διεργασίες για τα διοικητικά του σωματείου.

Οι Θέμης Βιολάρης και Ηλίας Παντελίδης είχαν πρόθεση να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους, όμως μετά από διαβούλευση που είχαν μεταξύ τους, άλλαξαν γνώμη και έκαναν πίσω. Ο λόγος όπως φαίνεται είναι το να αποφευχθεί ενδεχόμενη κόντρα σε εκλογική αναμέτρηση, στην αυριανή Γενική Συνέλευση, με παράλληλη διασφάλιση του κλίματος ενότητας σε μια δύσκολη περίοδο, όπως αναφέρουν.

«Εξέπνευσε το χρονοδιάγραμμα υποβολής υποψηφιοτήτων χωρίς καμιά υποψηφιότητα ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης 25/5/2016», σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς Ανόρθωσης, χθες λίγο μετά τις 18:00, με ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Τι ξημερώνει στην Ανόρθωση κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Όλα είναι ρευστά. Αύριο στη Γενική Συνέλευση τα μέλη θα αποφασίσουν τι θα γίνει. Σύμφωνα με το καταστατικό, τα μέλη που θα είναι παρόντα στη Γενική Συνέλευση είναι υπεύθυνα να αποφασίσουν αν θα κηρυχθούν νέες εκλογές ή αν θα ανατεθεί σε κάποιο μέλος του συλλόγου η προεδρία, με εντολή εξεύρεσης Διοικητικού Συμβουλίου μέσα σε 15 μέρες. Ακόμη κι αν βρεθεί συνδυασμός, θα πρέπει να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση.

Τα πάντα παραμένουν ρευστά στην ομάδα της Αμμοχώστου, μιας και θα περίμενε κανείς ότι οι Βιολάρης και Παντελίδης οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να προχωρήσουν με τον συνδυασμό τους, δεν θα έκαναν πίσω. Λίγο μετά τις 18:00 έγινε έκτακτη συνεδρία του Δ.Σ. και συζητήθηκε το θέμα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νεότερα.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης ανησυχεί βλέποντας να επικρατεί αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα. Βλέπει να μην δίνονται λύσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να βρει τον δρόμο της και προβληματίζεται. Η αυριανή Γενική Συνέλευση θεωρείται πολύ σημαντική, ίσως και καθοριστική, ενώ αναμένεται να μαζέψει αρκετό κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ