aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟΥΕΦΑ: Χωρίς θεατές και στους ομίλους!

ΟΥΕΦΑ: Χωρίς θεατές και στους ομίλους!

Πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθούν -εκτός απροόπτου- οι αγώνες στους ομίλους των Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», σημειώνοντας ότι η ΟΥΕΦΑ θα έχει πάρει οριστική απόφαση έως την 1η Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη στη Νιόν η κλήρωση για τη φάση των ομίλων στην κορυφαία διοργάνωση.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, η ΟΥΕΦΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν όλοι οι αγώνες των ομίλων χωρίς θεατές, με σκοπό να μην ευνοηθούν ομάδες που ενδέχεται να έχουν φιλάθλους ως γηπεδούχοι, ενώ άλλες όχι, με αφορμή την παρουσία συγκεκριμένου αριθμού φιλάθλων σε ορισμένα πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων της ιταλικής Serie A, της γαλλικής Ligue 1 και της γερμανικής Μπουντεσλίγκα.

Η ΟΥΕΦΑ δεν θέλει να επαναληφθεί αυτό που συνέβη την περασμένη σεζόν, όταν οι τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες στη φάση των «16», έγιναν χωρίς θεατές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ