Έντονη συζήτηση με οπαδό της Ανόρθωσης είχε ο Αμρ Ουάρντα, μετά την ήττα από τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός άνοιξε διάλογο με φίλο της «Μεγάλης Κυρίας» και μάλιστα σε κάποια φάση λέει ότι ο Άρης τού πρόσφερε χρήματα για να αποσπάσει την υπογραφή του. Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου ο Ουάρντα επαναλαμβάνει συνεχώς ότι αγαπά την Ανόρθωση.
Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων δεν έριξε λάδι στη φωτιά: «Η ουσία δεν είναι τα επί μέρους. Αυτή τη στιγμή η ουσία είναι η Ανόρθωση και το πώς μπορεί να γίνει καλύτερη για να δώσει χαρά στον κόσμο της. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας να βελτιωθεί».
Διαβάστε επίσης
- Δ. Χριστοφόρου: Ο ρόλος των Κωνσταντίνου-Α. Πουλλαϊδη και το επεισόδιο Ουάρντα-οπαδών
- Ανόρθωση: Οι δύο δρόμοι του Μουνιόθ και οι δύο σίγουρες μετεγγραφές
- Πανό κατά Πουλλαΐδη