aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟυάρντα: Κρατάει την «Κυρία» από το χέρι

Ουάρντα: Κρατάει την «Κυρία» από το χέρι

Αν η Ανόρθωση της τρέχουσας περιόδου είχε πρόσωπο, μάλλον θα είχε τα χαρακτηριστικά του Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός κρατάει την «Κυρία» από το χέρι κι είναι ο ποδοσφαιριστής που βοήθησε περισσότερο από κάθε άλλο για να επανακτήσει τη δυναμική της για πορεία προς τα ψηλά.

Προχθές πέτυχε άλλα δύο τέρματα και οδήγησε την ομάδα του στην εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Άχνας με 2-0. Για πρώτη φορά στην Κύπρο πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα επτά σε 13 αγώνες (στον σχετικό πίνακα τον ακολουθούν οι Αρτυματάς και Χριστοδουλόπουλος με τρία) και «τρέλανε» ακόμη περισσότερο τους κυανόλευκους οπαδούς.

Είναι -μακράν- ο πιο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας, αφού από την πρώτη στιγμή επιδεικνύει θέληση και πάθος, ενώ με δικά του τέρματα «σφραγίστηκαν» οι δύο σερί νίκες που ανέβασαν την ομάδα της Αμμοχώστου στο γκρουπ της πρώτης εξάδας. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να προσθέσει κι άλλα κουκιά στο σακούλι της, αν μεθαύριο νικήσει την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, στο ματς που «χρωστάει» από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος λόγω ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Τα κακά νέα είναι ότι ο Αμρ Ουάρντα δεν θα είναι στην αποστολή, αφού αποκτήθηκε μετά την 1η αγωνιστική που ήταν ορισμένος ο αγώνας με τους Κερυνειώτες. Θα είναι η πρώτη φορά που οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τον Αιγύπτιο, αφού σε όλους τους προηγούμενους αγώνες ήταν στην αρχική ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ