aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΌ,τι είναι να γίνει, θα γίνει σύντομα…

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σύντομα…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ό,τι είναι να γίνει με τον Νεόφυτο Μιχαήλ, θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Αν θα πάρει, δηλαδή, ο νεαρός τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας μετεγγραφή στην Ανόρθωση ή θα παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ και στη νέα σεζόν.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και συζητήσεων, με το θέμα να αναμένεται να κλείσει την Τρίτη, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένο το νέο ραντεβού ανάμεσα σε παράγοντες των δύο συλλόγων.

Η Νέα Σαλαμίνα θα ήθελε να κρατήσει τον ταλαντούχο κίπερ στο έμψυχο δυναμικό της ή να διαπραγματευτεί περισσότερα χρήματα, όμως η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη, της δένει τα χέρια. Για την ώρα η προσφορά της «Κυρίας» πλησιάζει αρκετά τη ρήτρα και δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να πουν το «ναι» σε αυτά τα χρήματα, βάζοντας όμως και κάποιους «όρους» στη συμφωνία, όπως ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του Μιχαήλ σε άλλη ομάδα.

Σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο 23χρονος τερματοφύλακας, τότε η Νέα Σαλαμίνα θα είναι υποχρεωμένη να ψάξει άμεσα για τον αντικαταστάτη του, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι ήδη ο τεχνικός διευθυντής Μάκης Παπαϊωάννου έχει προετοιμάσει το έδαφος αξιολογώντας συγκεκριμένες περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ