aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΌταν ο Κετσπάγια «χρύσωσε» τον Αντωνιάδη και «έκραξε» τους επικριτές του

Όταν ο Κετσπάγια «χρύσωσε» τον Αντωνιάδη και «έκραξε» τους επικριτές του

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επισημοποίηση της μετεγγραφής του Μάριου Αντωνιάδη στην Ανόρθωση. Ο Κύπριος αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα της Αμμοχώστου για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και η «Κυρία» θ’ αποτελέσει τον τέταρτο κυπριακό ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του, μετά τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα (έπαιξε δανεικός για μια σεζόν).

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ανταμώσει με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2015-16, η οποία ήταν και η αγωνιστική περίοδος με τις περισσότερες συμμετοχές (18) του αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή στον Αρχάγγελο. Ο Γεωργιανός είχε καθιερώσει τον Αντωνιάδη στο αρχικό σχήμα και μάλιστα κόντρα στην κριτική όλων (κόσμου, διοίκησης και δημοσιογράφων) τον χρησιμοποίησε αρχικά ως ανασταλτικό μέσο στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα και ακολούθως ως δημιουργικό μέσο και αριστερό εξτρέμ!

Αρκετό καιρό μετά την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ Κετσπάγια χαρακτήρισε «χρυσό παιδί» τον Αντωνιάδη και τα «έψαλλε» σε όσους κατά την άποψή του τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την ομάδα. «Ένα φοβερό παιδί και σαν χαρακτήρας και σαν ποδοσφαιριστής. Το έχουν καταστρέψει το παιδί να πούμε. Είναι χρυσό παιδί, μπαίνει μέσα και δίνει την ψυχή του για τον ΑΠΟΕΛ. Είχα παιχνίδια που δεν μπορούσα να τον βάλω επειδή όλοι, διοίκηση και οπαδοί, θα ήταν πάνω στο κεφάλι μου», είχε πει ο νυν τεχνικός της Ανόρθωσης.

Στα 31 του χρόνια ο Μάριος Αντωνιάδης έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο, πιθανόν μέχρι και το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Μπορεί να δώσει λύσεις ως αριστερό στόπερ σε σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα και ως αριστερό μπακ.

Φυσικά, όπως δίδαξε το παρελθόν με τον Κετσπάγια στον πάγκο το χέρι στη «φωτιά» δεν το βάζουμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ