aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌταν ο χρόνος κυλά υπέρ του Κολούνγκα

Όταν ο χρόνος κυλά υπέρ του Κολούνγκα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η περίοδος που διανύουμε είναι ευεργετική για την Ανόρθωση και τον Ρόνι Λέβι, μιας και η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στον Ισραηλινό προπονητή να περάσει στους παίκτες του κάποια πράγματα που θέλει. Λίγο περισσότερο τη φιλοσοφία του, καθώς και την τακτική του.

Πέρα όμως από τα πιο πάνω, η διακοπή δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους ποδοσφαιριστές να αποθεραπευτούν και να επιστρέψουν στη διάθεση του Λέβι. Αυτή την περίοδο, εκτός προπονήσεων της ομάδας είναι ο Κολούνγκα και ο Καρλίτος. Και οι δύο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις.

Ο Κολούνγκα όμως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και εκτιμάται ότι από βδομάδας θα μπορέσει να μπει σε φουλ ρυθμούς και θα τεθεί στη διάθεση του Λέβι. Κάτι που, αν συμβεί, θα του δώσει άλλη μια πολύ καλή επιλογή ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Ο Καρλίτος εδώ και ένα μήνα είναι τραυματίας αλλά νιώθει καλύτερα και σιγά-σιγά μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος με τον Εθνικό, αλλά ούτε και με την Καρμιώτισσα. Εκεί που στοχεύουν στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι να μπορέσει ο παίκτης να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Να προλάβει δηλαδή να αγωνιστεί πριν τα Χριστούγεννα και να βοηθήσει την ομάδα όσο μπορεί. Δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο αλλά αναμένεται να γίνει προσπάθεια και από τον ίδιο, που δουλεύει καθημερινά, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του το συντομότερο.

Θυμίζουμε ότι από τις προπονήσεις της Ανόρθωσης απουσιάζουν οι διεθνείς Νικολάου, Κόπριβετς και Σιβού. Η τεχνική ηγεσία θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές το Σαββατοκύριακο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ