aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌσο αγαπητός και αν είναι ο Λαβόρδε…

Όσο αγαπητός και αν είναι ο Λαβόρδε…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ανακοίνωση απόκτησης του Γκιουρίς, θα πάρει ακόμη μερικές μέρες παράταση μιας και υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Σχετικά με τον Ρικάρδο Λαβόρδε στην Ανόρθωση θα τον περιμένουν μέχρι και το τέλος της τρέχουσας βδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Δίνουν «χρυσάφι» στον Λαβόρδε, αλλά…

Ο ίδιος κάνει τις διακοπές του στην πατρίδα του (στην Καρταχένα της Κολομβίας), όμως, όπως υποστηρίζεται από παράγοντες των κυανόλευκων, η αβεβαιότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί.Αν δεν πάρει απάντηση η «Κυρία» μέσα στο Σαββατοκύριακο από τον Λαβόρδε, θα προχωρήσει άλλες περιπτώσεις που εξετάζει.

Διαβάστε επίσης: Υπογράφει στο Καζακστάν ή παίζει παιχνίδια ο Λαβόρδε;

Ήδη έχει κουράσει η όλη ιστορία με τον Κολομβιανό μεσοπεπιθετικό και όσο αγαπητός και αν είναι στον κόσμο, η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει την έγκαιρη ενίσχυσή της. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Λάτσι πλησιάζουν και είναι σημαντικό να υπάρχει ένα βασικός κορμός πάνω στον οποίο θα μπορέσει να δουλέψει και χτίσει για μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ