aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΌσκαρ Σουάρεθ: «Αν κρατούσαμε το μομέντουμ της ισοφάρισης - Δεν κάναμε χάρη στον Τζούλιου»

Όσκαρ Σουάρεθ: «Αν κρατούσαμε το μομέντουμ της ισοφάρισης – Δεν κάναμε χάρη στον Τζούλιου»

Η πρώτη ήττα της Ανόρθωσης ήταν πικρή και «σκληρή» λόγω της εικόνας του αγώνα. Ο Γκαγιέγο ήταν για άλλη μια φορά στην εξέδρα και το κοουτσάρισμα ανέλαβε ο βοηθός του, Όσκαρ Σουάρεθ, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την «εκπληκτική ατμόσφαιρα» και τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Ανέφερε επίσης, ότι «αν κρατούσαμε το μομέντουμ της ισοφάρισης για περισσότερο χρόνο μπορούσαμε να κερδίσουμε». «Αν και έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ συνέχισαν και πάλευαν. Πρέπει να κρατήσουμε την αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες μας. Μη ξεχνάμε ότι παίζαμε με τον πρωταθλητή που παίρνει και σπουδαία αποτελέσματα στην Ευρώπη. Ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα νομίζω κάνει τον κόσμο μας περήφανο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αναγκαστική αλλαγή του Καστέλ, ανέφερε «έχει ένα πόνο στο πόδι του, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στη διάρκεια του αγώνα, αλλά τις δύο εβδομάδες της διακοπής θα γίνει σωστή διαχείριση για να είναι έτοιμος». Τέλος για τον Τζούλιου, ανέφερε: «Δεν κάνουμε σε κανένα χάρη να παίξει. Έχει την ποιότητα να ανταποκριθεί και το έδειξε όσο αγωνίστηκε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ