aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEOριστικό: Μονοί αγώνες στα προκριματικά εκτός τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Oριστικό: Μονοί αγώνες στα προκριματικά εκτός τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

To πλάνο της ΟΥΕΦΑ περιλαμβάνει μονούς αγώνες από τον 1ο έως τον 3ο γύρο ενώ για τη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή διπλών παιχνιδιών.

Η Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων στο Γιουρόπα Λιγκ, εννοείται πως έχουν πλέον ένα λόγο παραπάνω να προσδοκούν στις καλύτερες δυνατές κληρώσεις καθώς το περιθώριο… λάθους σε ένα 90λεπτο δεν μπορεί να διορθωθεί στον επαναληπτικό, κάτι που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Η έναρξη των προκριματικών για τη νέα σεζόν οριοθετείται ημερολογιακά για το τριήμερο 18-19-20 Αυγούστου, κάτι που είχαν εις γνώσιν τους οι φετινοί… Ευρωπαίοι μας, παίρνοντας ανάλογες αποφάσεις για την έναρξη της προετοιμασίας ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι. Κατά τις δύο πρώτες μέρες, λοιπόν, θα διεξαχθούν οι αγώνες για τον 1ο προκριματικό σε Τσάμπιονς Λιγκ και την 3η μέρα, θα γίνουν τα ματς για τη ίδια φάση στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ