aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι Ανόρθωσης: «Βρωμιά, μίζες, διαφθορά»

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Βρωμιά, μίζες, διαφθορά»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι «MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ» μέσω της οποίας τοποθετούνται για άλλη μια φορά για την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:

«Με έκπληξη διαβάζουμε από διάφορα κόμματα, δημοσιογράφους και λοιπούς συστημικούς, που ενώ στην αρχή της χρονιάς είτε δήλωναν υπέρ της κάρτας οπαδού ή δεν ανέφεραν οτιδήποτε περί αυτής, ξαφνικά κόπτονται για το καλό του αθλητισμού και για τα άδεια γήπεδα. Όταν μιλούσαμε για στημένα παιχνίδια, ακατάλληλες αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα, οι “αρμόδιοι” αλλά και ο υπόλοιπος φίλαθλος κόσμος σφυρούσε αδιάφορα. Φαίνεται τώρα δεν είμαστε “αλήτες” και ξαφνικά έχουν βάση οι προβληματισμοί των οπαδών.

Δεν θέλουμε να κουράσουμε και να επαναλαμβανόμαστε γι’ αυτό μπαίνουμε στην ουσία. Επειδή ο κόσμος πλέον ξύπνησε στις εκλογές θα πάρετε αυτό που σας είχαμε υποσχεθεί. Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να “τσιμπήσουν” ψήφους λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Δυστυχώς για εσάς, ξέρουμε το ποιόν σας. Βρωμιά, δυσωδία, μίζες, διαφθορά.

ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ, από την Αμμόχωστο. Μοναδικό κόμμα μας η ΑΝΟΡΘΩΣΗ και με τον κόσμο της ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτέ να παίξει ξανά κανένας σας. Όλος ο κόσμος της Αμμοχώστου, άγρυπνος φρουρός, έτοιμος να κατασπαράξει τον οποιοδήποτε προσπαθήσει ξανά να εκμεταλλευτεί την ΙΔΕΑ που ονομάζεται ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ