aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟργανωμένοι Ανόρθωσης: «Το “Freedom to Cyprus” και το “Fight for Famagusta” πέρασαν από εκατομμύρια σπίτια...

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Το “Freedom to Cyprus” και το “Fight for Famagusta” πέρασαν από εκατομμύρια σπίτια και μάτια»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης αναφέρονται στο πρώτο τους ευρωπαϊκό ταξίδι για φέτος στη Γάνδη, στο οποίο απώτερο σκοπό είχαν αρχικά να προβάλουν το πρόβλημα της κατεχόμενης πατρίδας μας και κατά δευτέρο να βρεθούν ξανά πλάι στην ομάδα μαζικά σε επίσημο αγώνα μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Ο σκοπός επετεύχθη όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, αφού το «Freedom to Cyprus» και το «Fight for Famagusta» πέρασαν από εκατομμύρια σπίτια και μάτια.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της Ανόρθωσης:

Τώρα που έχουμε επιστρέψει όλοι στην βάση μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους ταξίδεψαν και εμπιστεύτηκαν τους οργανωμένους, σε όσους δούλεψαν για μέρες για να έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι είδαμε. Για το 1ο ευρωπαϊκό ταξίδι στους ομίλους για φέτος, απώτεροι σκοποί ήταν δύο. Κατά κύριο λόγο να προβάλουμε το πρόβλημα της κατεχόμενης πατρίδας και κατά δεύτερο να βρεθούμε ξανά στο πλάι της μαζικά σε επίσημο αγώνα μετά από σχεδόν 4 χρόνια.

Σκοπός επετεύχθη και πλέον θα υπάρχουν σαν ανάμνηση όσα χρόνια και αν περάσουν τα πανιά που υψώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. 𝐅𝐑𝐄𝐄𝐃𝐎𝐌 𝐓𝐎 𝐂𝐘𝐏𝐑𝐔𝐒 και 𝐅𝐈𝐆𝐇𝐓 𝐅𝐎𝐑 𝐅𝐀𝐌𝐀𝐆𝐔𝐒𝐓𝐀 λοιπόν πέρασαν από εκατομμύρια σπίτια και μάτια. Επίσης κατ ́επιλογή των συνδέσμων δεν τοποθετήθηκε το κεντρικό μας πανί, MAXHTEC, αλλά το FAMAGUSTA On Tour, για να κοσμεί τα γήπεδα της ευρώπης η αγαπημένη μας πόλη.

Την ώρα που η Κύπρος και όχι μόνο βούιξε για την μεγάλη και ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΗ εκδρομή στο Βέλγιο, την ώρα που σε τουλάχιστον 3 πόλεις ήχησε το FAMAGUSTA και τέλος ταρακούνησε την Γάνδη, ένα ανυπόστατο και ανυπόγραφο άρθρο έρχεται να αμφισβητήσει τον αγώνα που κάνουμε απέναντι σε ένα σάπιο σύστημα. Γιατί μόνο τέτοιο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε μετά από όσα ζήσαμε.

«Κύριε αθλητικογράφε», που μόνο τέτοιος δεν είσαι, μπορούμε πολύ απλά όχι μόνο να αμφισβητήσουμε τις προθέσεις σου αλλά να σε αδειάσουμε και δημόσια, γιατί πολύ απλά εμείς το ΖΗΣΑΜΕ και εσύ καθόσουν στον καναπέ σου αραδιάζοντας μπούρδες με την κατευθυνόμενη πένα σου. Καμία κάρτα οπαδού, καμία παρακράτηση προσωπικών δεδομένων, καμία πρόκληση από αρχές ή οποιοδήποτε άλλο είχε την ευθύνη της οργάνωσης των φιλάθλων.

Αντιθέτως, ναι μας είχε ζητηθεί ο εργαστηριακός έλεγχος, με 4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΠΤΙΚΑ και μόνο, γράψαμε το όνομα μας στο εισιτήριο και αυτό μαζί με την ταυτότητα ελέγχθηκε αν συμφωνούν στην είσοδο. Μετά απ ́αυτό όλος ο κόσμος κράτησε το εισιτήριο του και την ταυτότητα του ασφαλή στην τσέπη του. Δεν μπήκε σε κανένα σύστημα, σε καμιά ομοσπονδία, σε κανένα γραφείο κανενός ιωνά και σε κανένα Σωματείο. Μπορούμε απλά να σου ευχηθούμε περαστικά για την ατυχέστατη προσπάθεια να εξιχνιάσεις το «έγκλημα» μας να παρακολουθήσουμε την ομάδα μας σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό και οργανωμένο περιβάλλον για τον κόσμο.

Μια πορεία 1000 ατόμων με διάρκεια μιας και πλέον ώρας περπάτημα, ξεκίνησε και κατέληξε στον προορισμό της χωρίς το παραμικρό. Δεκάδες αστυνομικοί σε κάθε γωνιά πρόθυμοι να κατευθύνουν την πορεία χωρίς καμία πρόκληση. Με τον προσωπικό τους αριθμό να αναγράφεται σε εμφανές σημείο, χωρίς να φοράνε κουκούλα στο πρόσωπο.

Θα περιμένουμε το άρθρο σου για πανομοιότυπη πορεία στην Κύπρο στα πόσα λεπτά θα είχε δακρυγόνα, συλλήψεις, μάχες και ότι άλλο συμβαίνει υπό την παρουσία της δικής μας «αστυνομίας». Ναι αυτούς που δεν κάθισαν σε σεμινάρια αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων, ναι αυτούς που δεν είναι εκεί επειδή το αξίζουν αλλά επειδή βολεύτηκαν σαν εσένα απλά σε διαφορετικό πόστο. Απ ́ότι φαίνεται την φαντασία την έχεις γι ́αυτό σε προκαλούμε δημόσια και εσένα και αυτούς που σε διέταξαν.

Κλείνοντας θέλουμε να πούμε ότι αύριο θα διεξαχθεί ακόμα ένα παιχνίδι στα άψυχα γήπεδα και ας έχει 5-6 χιλιάδες κόσμο. Δεν καταλάβατε ποτέ ή δεν θα καταλάβετε το έργο που επιτελούν τα οργανωμένα σύνολα, μόνα και αβοήθητα σε ένα κράτος που μόνο δικαίου δεν είναι. Σε ένα παρακράτος θα λέγαμε όπου όποιος δεν παρανομεί φορώντας γραβάτα και πίνοντας κρασάκι, αυτόματα είναι ένας αλήτης, ένας χουλιγκάνος και ένα βάρος για εσάς.

Ο λόγος προφανής. Είμαστε οι μόνοι που σας ξεφτιλίζουμε για χρόνια. Δεν έχετε τίποτα να κερδίσετε από εμάς παρά μόνο να χάσετε. Εξού και το αποτέλεσμα με την εφαρμογή της πιο αποτυχημένης νομοθεσίας, από την πιο διεφθαρμένη και ανίκανη πολιτική σκηνή. Και αφού πλέον για σας είμαστε ένα νεκρό και άψυχο σώμα, τότε θα λειτουργούμε σαν τέτοιο. Τα λέμε στους εφιάλτες σας!

Υ.Γ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Υ.Γ.94 ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ