aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι Ανόρθωσης για το έμβλημα: «Απαράδεκτη απόφαση και προσβολή»

Οργανωμένοι Ανόρθωσης για το έμβλημα: «Απαράδεκτη απόφαση και προσβολή»

Ανακοίνωση εξέδωσε το «MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ», με αφορμή το νέο έμβλημα της Ανόρθωσης, και ζητούν -όπως και οι «Μαχητές» (Δείτε ΕΔΩ)- την ακύρωση του εμπορικού λογότυπου.

«Η χθεσινή παρουσίαση του νέου εμπορικού σήματος της εταιρείας αποτελεί προσβολή προς όλο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου (και όχι Anorthosis Fama) από το 1911. Στα 110 χρόνια παρουσίας στους εθνικούς και αθλητικούς αγώνες το έμβλημα της ομάδας μας παρέμεινε αναλλοίωτο, όπως καθορίζεται και από το καταστατικό του σωματείου. Οι επιμέρους αλλαγές το μόνο που έκαναν ήταν να το εκσυγχρονίζουν, αλλά ποτέ δεν άλλαξαν την ουσία και το συμβολισμό του.

Ποτέ ξανά η Ανόρθωση δεν αφαίρεσε από το έμβλημά της την Ασπίδα. Το ιερό αμυντικό όπλο των Ελλήνων που κρατούσαν στις μάχες και θεωρούσαν ως τη μέγιστη προσβολή να εγκαταλείψουν. Ποτέ ξανά η Ανόρθωση δεν αφαίρεσε τις 9 γαλανόλευκες λωρίδες της Ελληνικής σημαίας που θυμίζουν σε όλους μας το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ».

Ποτέ ξανά η Ανόρθωση δεν εγκατέλειψε τις αξίες και τα ιδανικά της. Πρωτοπόρα μεταξύ των πρώτων. Ηρωομάνα σε κάθε αγωνιστικό κάλεσμα της Πατρίδας. Η ποδοσφαιροποίηση της Ανόρθωσης δεν θα μπορούσε ποτέ να αποτελέσει αφορμή για να ξεχάσουμε το ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε και που θέλουμε να πάμε.

Η απόφαση της Εταιρείας είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και προσβάλλει την Ιστορία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση αλλαγή. Έχετε ακόμη χρόνο να ξεπλύνετε την ντροπή. Ο χρόνος τελειώνει στο παιχνίδι που η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με αυτό το έκτρωμα που θέλετε να ονομάζεται ΦΟΙΝΙΚΑΣ. Εκεί θα παρέμβουμε εμείς και θα ακυρώσουμε την άθλια απόφασή σας.

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ