aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟργανωμένοι Ανόρθωσης: «Για την “ασφάλεια” των φιλάθλων στα γήπεδα...»

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Για την “ασφάλεια” των φιλάθλων στα γήπεδα…»

Ανακοίνωση «για την “ασφάλεια” των φιλάθλων στα γήπεδα», όπως αναφέρουν, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της Ανόρθωσης:

Σήμερα δεν θα αναφερθούμε στην ομάδα μας και όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν αλλά θα τοποθετηθούμε για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο αφορά την «ασφάλεια» των φιλάθλων στα γήπεδα.

Λογικά η λέξη ασφάλεια δεν είναι κάτι που διαβάζεται από όλους το ίδιο ή επικεντρώνεται η στάση των αρχών (αστυνομία και κράτος) αφού πλέον έχουμε πειστεί για όσα είχαμε ενημερωθεί εδώ και ένα μήνα. Και για να μην βγούμε μετά και να παίζουμε τους μετά Χριστόν προφήτες σας το λέμε από σήμερα επειδή το ξέρουμε. Γνωρίζουμε τις προθέσεις σας γιατί απλά είστε ανίκανοι.

Στην προσπάθεια σας να περάσετε ακόμα ένα μέτρο λόγω της ανικανότητας σας, αυτό της απαγόρευσης μετακινήσεων, εδώ και κάποιο διάστημα μετά τις επιστροφές οργανωμένων οπαδών στα γήπεδα ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ την ασφάλεια των φιλάθλων ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ. Πόσο μάλιστα όταν οι εισηγήσεις θα έχουν να κάνουν με απαγόρευση σε παιχνίδια υψηλού κινδύνου που σήμερα εσείς οι ίδιοι τα τοποθετείτε «μέτριας επικινδυνότητας». Απλά Ελληνικά σε όσους δεν κατάλαβαν τι κάνετε είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ με στημένα επεισόδια.

Σας κατηγορούμε ευθέως και δημοσίως. Η απάθεια σας σε κάποιες περιπτώσεις, η μηδενική πρόληψη σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια (και κάποια περσινά προς το τέλος), η τοποθέτηση παιχνιδιού μέτριας επικινδυνότητας (αποελ-αελ) και άλλα πολλά που (δεν) κάνετε, γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Όμως θα αναφερθούμε σε κάτι που μας αφορά άμεσα και τονίζουμε από τώρα ότι η ευθύνη θα βαραίνει εσάς και ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ σαν αστυνομία ότι και αν συμβεί. Για χρόνια ο κόσμος της Ανόρθωσης ερχόμενος από διάφορες πόλεις στο Αντώνης Παπαδόπουλος, έχει τα δρομολόγια του και τους χώρους στάθμευσης του.

Μιλάμε για ένα γήπεδο με 8-9 χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας όταν υπάρχει πληρότητα και 800 μόλις εισιτήρια φιλοξενουμένων. Επίσης η τοποθέτηση των εξεδρών βάση των δρόμων που παραχωρούνται για προσέλευση ή στάθμευση είναι καθαρά ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. (ενδεικτικές φωτογραφίες επισυνάπτονται)

Παρόλα τα παραπάνω εσείς σαν αστυνομία ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ στις αστυνομικές συσκέψεις να εγγυάστε την ασφάλεια και να δίνετε τον δρόμο «ΛΥΣΟΥ ΣΑΝΤΑΜΑ» στους φιλοξενούμενους. Ένα δρόμο που οι φίλαθλοι μας (πλείστοι οικογενειάρχες) παρκάρουν στην συγκεκριμένη οδό πάνω από 30 χρόνια. Γνωρίζουμε για τις εισηγήσεις της επίσημης Ανόρθωσης, γνωρίζουμε το ότι είχαμε αποστείλει εμείς οι ίδιοι γι ´αυτό το θέμα από το 2013 όταν και αλλάξαμε πέταλο στο γήπεδο.

Θα αναμένουμε την επερχόμενη σύσκεψη σας για το παιχνίδι και αναμένουμε ότι θα πράξετε τα δέοντα ώστε να προστατεύσετε τον απλό κόσμο της ομάδας μας ο οποίος χτυπήθηκε αβοήθητος στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας ημερομηνίας 04.09.2022. Σε ένα παιχνίδι που εσείς εγγυηθήκατε προστασία αλλά για κάποιο παράξενο λόγο μείνατε αμέτοχοι βλέποντας οικογένειες να κινδυνεύουν. Θα τοποθετηθούμε ξανά (αν χρειαστεί) μετά την αστυνομική ανακοίνωση του επερχόμενου παιχνιδιού.

Υ.Γ. Οδός Λύσου Σαντάμα (Δυτική) και οδός Παπανικολή (Ανατολική και Νότια) ΜΟΝΟ για τον κόσμο της Ανόρθωσης. Φέρτε τους όποθεν θέλετε.

309398797 5770474602984793 5859030579782774253 N 309619785 5770474599651460 4026228897369013740 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ