aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟργανωμένοι Ανόρθωσης: «Εμείς τη μετράμε σε Ιδέες και εσύ σε μετοχές»

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Εμείς τη μετράμε σε Ιδέες και εσύ σε μετοχές»

Καυστική ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Ανόρθωσης με συγκεκριμένο αποδέκτη, χωρίς να τον κατονομάσουν. Οι «Μαχητές» κάνουν λόγο για καθοδηγούμενα άρθρα, έντεχνες αποτυχίες και ψευδαισθήσεις. Καλούν το δ.σ. και τους εργαζόμενους στην ομάδα να αφοσιωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και προειδοποιούν ότι θα δράσουν την κατάλληλη στιγμή.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της Ανόρθωσης:

Προειδοποιητική ανακοίνωση προς όσους νομίζουν πως η Ανόρθωση μετριέται σε ποσοστά:

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΜΑΣ δεν μετρήθηκε ποτέ σε αριθμούς από τον περήφανο κόσμο της. Το ένδοξο Σωματείο μας πάντα το απάρτιζαν άτομα με ΜΑΧΗΤΙΚΗ ψυχή και όραμα για ένα τεράστιο σύλλογο. Μέσω αυτού του Συλλόγου πέθαναν άτομα πιστεύοντας στα ιδανικά αυτής της μεγάλης ΙΔΕΑΣ.

Αφήστε την ομάδα ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ήσυχη, τουλάχιστον να διεκδικήσει τους στόχους της επί ίσους όρους. Έχουμε χορτάσει από έντεχνες αποτυχίες, έχουμε κουραστεί από καθοδηγούμενα άρθρα μέσω δικών σας διαρροών, έχουμε βαρεθεί η ΑΝΟΡΘΩΣΗ να είναι το παιχνιδάκι σας. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε σύντομα η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ που ιδρύθηκε το 1911 θα ανήκει στον κόσμο της και μόνο.

Εφτά χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας δεν έχετε να επιδείξετε καμιά μα καμιά επιτυχία, πλην της κατάκτησης κυπέλλου, που οι ίδιοι λέγατε ότι πήρε ο κόσμος την ομάδα από το χέρι και την ανέβασε στο βάθρο. Και σταματήστε να ζείτε με ψευδαισθήσεις στις μεταξύ σας τηλεφωνικές επικοινωνίες, ότι «τα παιδιά του συνδέσμου θα είναι εντάξει». ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ούτε τα παιδιά του συνδέσμου αλλά ούτε εσείς.

Καλούμε όλους, από το Δ.Σ. μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο να αφοσιωθούν για τα δύο επόμενα παιχνίδια που θα καθορίσουν που μας βρίσκει η αγωνιστική περίοδος. Με τους υπόλοιπους θα τα πούμε σύντομα…

Υ.Γ. Εμείς την «μετράμε» σε Ιδέες και εσύ σε μετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ