aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι Ανόρθωσης: «Αντικατοχική πορεία και μετά φιλικό»

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Αντικατοχική πορεία και μετά φιλικό»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου μέσω της οποίας καλεί τους φίλους της ομάδας στην αντικατοχική πορεία με αφορμή την συμπλήρωση 46 χρόνων από τον μαύρο Ιούλη του 1974, ενώ μετά θα ακολουθήσει πορεία στο σύνδεσμο Famagusta Ghetto στο Ξυλοφάγου για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το πρώτο φιλικό της ομάδας.

«Το ερχόμενο Σάββατο 18/07 καλούμε τόσο τα μέλη μας όσο και τον κάθε Ανορθωσιάτη ξεχωριστά στην Αντικατοχική Πορεία που διοργανώνει ο σύνδεσμος μας για την συμπλήρωση 46 χρόνων από τον μαύρο Ιούλη του 1974. Προσυγκέντρωση η ώρα 17:45 στα Εθνικόφρονα Σωματεία Δερύνειας.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την Αγία Σοφιά, οι απέναντι δείχνουν και πάλι τις προθέσεις τους και ποιοι είναι στην πραγματικότητα. Ως Περήφανοι Αμμοχωστιανοί και ως Ορθόδοξοι δεν επιθυμούμε να δούμε κι άλλες εκκλησίες μας να μετατρέπονται σε οτιδήποτε άλλο. Έχουμε χρέος σαν η Νεολαία της Αμμοχώστου να περπατήσουμε τα λίγα μέτρα της ελπίδας, να πούμε αυτά τα λίγα συνθήματα που θα ακούσουν και να ξέρουν ότι είμαστε πάλι εδώ.

Καλούμε όσους νιώθουν ακόμα και έχουν το όραμα της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ σαν πρώτη τους σκέψη ως χρέος απέναντι στους προγόνους μας να είναι εκεί. Αφιερώστε λίγο χρόνο από την υπόλοιπη ζωή σας για να δώσουμε μια ελπίδα στα παιδιά μας.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ

Υ.Γ. Με το τέλος της πορείας θα κατευθυνθούμε στον σύνδεσμο μας Famagusta Ghetto στο Ξυλοφάγου για να παρακολουθήσουμε το 1ο φιλικό της ομάδας μας.

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ