aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΏρα κληρώσεων για τις κυπριακές ομάδες

Ώρα κληρώσεων για τις κυπριακές ομάδες

Αντίστροφη μέτρηση για τις κληρώσεις των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων 2018-2019 μέσω των οποίων θα μάθουν τους πρώτους τους αντιπάλους οι ομάδες μας.

Την Τρίτη 19 Ιουνίου στις 13:00 θα γίνουν οι κληρώσεις για τους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους στο Champions League καθώς και του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League για τους Πρωταθλητές.

Από τις κληρώσεις αυτές θα μάθει τους πρώτους του αντιπάλους το ΑΠΟΕΛ.  Το ΑΠΟΕΛ θα μας εκπροσωπήσει στο Champions League αρχίζοντας τις υποχρεώσεις του από τον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, δηλαδή στις 10/11 Ιουλίου.

Ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση θα αρχίσουν από τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League στις 12 Ιουλίου και θα μάθουν τους αντιπάλους τους από την κλήρωση  που θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 14:00.

Η ΑΕΚ ως Κυπελλούχος, θα αρχίσει τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από το 2ο προκριματικό γύρο του Europa League στις 26 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ