aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟμόνοια: Προβάρει το «τριφύλλι» ο Ντούρις, εκδίδεται το «διαζύγιο» με Ματ

Ομόνοια: Προβάρει το «τριφύλλι» ο Ντούρις, εκδίδεται το «διαζύγιο» με Ματ

O Ματ Ντάρμπισαϊαρ γίνεται Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος επιθετικός είναι ένα βήμα πριν από την ένταξη του στο ρόστερ της Ομόνοιας και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτου αρχές της επόμενης βδομάδας αναμένεται να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 32χρονος επιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Ανόρθωση, κάτι που ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών και ετοιμάζεται να βάλει φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας όχι μόνο δεν έμεινε αδιάφορη, αλλά κινήθηκε άμεσα ενημερώνοντας τον Ντούρις για το ενδιαφέρον της. Ο Σλοβάκος «ζυγίζοντας» τα δεδομένα κρίνει πως η προοπτική της Ομόνοιας που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο δελεαστική σε σχέση με αυτή της Ουγγρικής ομάδας που επέδειξε ενδιαφέρον και έτσι ο «γάμος» Ομόνοιας – Ντούρις είναι προ των πυλών.

Ο 47 φορές διεθνής με την εθνική Σλοβακίας επιθετικός ήρθε στην Κύπρο τον Ιανουάριο του 2018 ως δανεικός από την Όρενμπουργκ και πρόλαβε να πετύχει 12 τέρματα στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2018-19. Η Ανόρθωση αγόρασε τα δικαιώματά του από τη ρωσική ομάδα πληρώνοντας περίπου 600.000 ευρώ, όμως ο Ντούρις δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στη λήξασα σεζόν κατά την οποία σκόραρε πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα.

Ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας, Σίμος Ταραπουλούζης συνεργάστηκε με τον Ντούρις στην Ανόρθωση και έχει πολύ καλή άποψη για την αξία του, ενώ στα θετικά για τους πράσινους είναι το γεγονός ότι πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κυανόλευκων και είναι έτοιμος από φυσικής άποψης.

Η άφιξη του Ντούρις στο «Ηλίας Πούλλος» θα… τρέξει τις διαδικασίες αποχώρησης του Ματ Ντάρμπισαϊαρ, καθώς όπως κατέγραψε το Goal.com.cy (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) υπάρχει συμφωνία σε όλα με τον Άγγλο επιθετικό για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μετά από επιθυμία του ιδίου να αποχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ