aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟμόνοια: Με αύξηση €100.000+ ντύνει στα πράσινα τον Οκριασβίλι!

Ομόνοια: Με αύξηση €100.000+ ντύνει στα πράσινα τον Οκριασβίλι!

Μια «ανάσα» από την ένταξη του στο ρόστερ της Ομόνοιας είναι ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός εξτρέμ, όπως ενημέρωσε από το πρωί της Τρίτης (1/6) το Goal.com.cy (δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμα) προβάρει τα πράσινα, καθώς έχουν συμφωνηθεί τα πάντα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τις επόμενες μέρες εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν αθετήσει τη συμφωνία ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα ανακοινωθεί και επίσημα από την Ομόνοια, μετά από διετή παρουσία του στην Ανόρθωση.

Ο Γεωργιανός διεθνής ναι μεν διαμήνυε πως προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους, όμως κατά τα φαινόμενα δεν έφθασε στα χέρια του καμία πρόταση πιο συμφέρουσα σε σχέση με αυτή του «τριφυλλιού». Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι η συνεργασία της Ομόνοιας με τον Οκριασβίλι θα είναι διετούς διάρκειας και μάλιστα οι πρωταθλητές για να τον πάρουν στο «Ηλίας Πούλλος» τον δελέασαν αρκετά προσφέροντάς του αύξηση απολαβών πέραν των 100.000 ευρώ!

Με βάση το συμβόλαιο του στην Ανόρθωση ο Οκριασβίλι είχε απολαβές 180.000 ευρώ ετησίως, ενώ στην Ομόνοια θα αμείβεται με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζουμε τα πριμ για κατάκτηση τίτλων και επιτυχιών στην Ευρώπη. Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού ο Χένινγκ Μπεργκ βάζει στο «οπλοστάσιό» του έναν ποδοσφαιριστή που αντικαθιστά τον Τιάγκο, όμως είναι πολύ νεότερος, έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία και ποιοτικά όταν φτάνει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και είναι υγιής κάνει τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ