aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟμόνοια: Έχει θέματα, έχει και… Λοΐζου

Ομόνοια: Έχει θέματα, έχει και… Λοΐζου

Τα λόγια του Γκάρι Πάρκερ μετά την προψεσινή ήττα της Ομόνοιας (0-2) στο Σούπερ Καπ από τον Απόλλωνα, αποτυπώνουν πλήρως την κατάσταση: «Προφανώς είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, στο δεύτερο ανεβήκαμε, αλλά χρειαζόμασταν περισσότερα. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ από λάθη. Πρέπει να δούμε μπροστά, να βελτιωθούμε, έχουμε μεγάλο παιχνίδι την Πέμπτη (σ.σ.: με τη Γάνδη). Χρειαζόμαστε ακόμη δυο – τρεις παίκτες, κοιτάζουμε, ελπίζουμε από εβδομάδας να τους έχουμε».

Ο βοηθός προπονητής των πρασίνων, ο οποίος είχε την ευθύνη στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του Νιλ Λένον για την αποβολή του στον τελικό κυπέλλου, τα είπε όλα! Οι πράσινοι προβλημάτισαν στο πρώτο ημίχρονο, συμμάζεψαν κάπως την κατάσταση στο δεύτερο, αλλά δεν ήταν αρκετό στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, έξι βράδια πριν από την αναμέτρηση στην έδρα της Γάνδης. Παρουσίασαν αδυναμίες στην άμυνα, δέχτηκαν δύο γκολ που μπορούσαν να αποφευχθούν με περισσότερη συγκέντρωση και επιθετικά είχαν να επιδείξουν δύο δοκάρια με τους Μπέζους (64’) και Γιούστε (79’).

Επιπλέον, είναι φανερό ότι χρειάζεται μεσοεπιθετική ώθηση, την ώρα που μετεγγραφικά δεν προλαβαίνουν να ενισχυθούν έως το ματς της ερχόμενης Πέμπτης. Επιπλέον, δεν παραγνωρίζει κανείς το θέμα που προέκυψε με τον Λοΐζο Λοΐζου, ο οποίος δήλωσε τραυματίας και δεν αγωνίστηκε προψές. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για… ραγισμένο γυαλί στη σχέση του με τη διοίκηση της Ομόνοιας, που είπε όχι σε νέα πρόταση από το εξωτερικό (από ολλανδικό σύλλογο), ενώ ο ίδιος αρνήθηκε προσφορά για ανανέωση συνεργασίας. Είναι άγνωστο πρωτίστως εάν θα επανέλθει για το ματς με τους Βέλγους, όπως και το μέλλον του στους πράσινους.

Σε αυτό το κλίμα, ο Λένον έχει από σήμερα τέσσερις ημέρες να συμμαζέψει την κατάσταση, αφού χθες παραχωρήθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Με οδηγό προς αποφυγή το ματς με τον Απόλλωνα, ο Ιρλανδός προπονητής θα επιχειρήσει να βελτιώσει ό,τι μπορεί και να παρουσιάσει ανταγωνιστική την ομάδα του στην πρόκληση που λέγεται Γάνδη. Η πτήση για τη βελγική πόλη θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης, επομένως θα γίνει μία προπόνηση στο «Τζελάμκο Αρένα» αργότερα την ίδια μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ