aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟμόνοια: Δύο αλλαγές από τον Μπεργκ, βασικός μετά από τρεις μήνες ο Μποτεάκ

Ομόνοια: Δύο αλλαγές από τον Μπεργκ, βασικός μετά από τρεις μήνες ο Μποτεάκ

Με τον Έρικ Μποτεάκ στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες παρατάσσει τους πράσινους ο Χένινγκ Μπεργκ στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Τελευταία φορά που βρέθηκε στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» ο Γάλλος εξτρέμ ήταν στις 23 Ιανουαρίου στην εκτός έδρας νίκη επί της Ένωσης. Φανέλα βασικού πήρε και ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία Λοΐζο Λοΐζου, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Αυτές οι δύο είναι και οι μοναδικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Μπεργκ, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Φαμπιάνο θα είναι οι Σέχου (δεξιά), Λέτσγιακς (αριστερά) και  Λανγκ – Λούφντερ κεντρικό αμυντικό δίδυμο.  Οι Κούσουλος και Γκόμεθ θα συνθέσουν (ξανά) το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων, με τους Μποτεάκ (δεξιά) και Τιάγκο (αριστερά) στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Παπουλής θα κινείται δίπλα και πίσω από τον Μάρκο Τσέποβιτς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Mποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλής, Τσέποβιτς.

Στον πάγκο: Παναγή, Χοράσκα, Παναγιώτου, Μαυρίας, Γκόμες, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ