aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟμόνοια-Ανόρθωση: Παράταση ή στέψη!

Ομόνοια-Ανόρθωση: Παράταση ή στέψη!

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας φούτσαλ συνεχίζεται σήμερα με το δεύτερο στη σειρά αγώνα μεταξύ των ομάδων της Ομόνοιας / Αραράτ και της Ανόρθωσης. Τρεις ημέρες μετά τη νίκη της Ανόρθωσης στη Λάρνακα με 5-2, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην αίθουσα «Ελευθερία» σε νέο καθοριστικό ραντεβού.

Η Ανόρθωση με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο, η Ομόνοια / Αραράτ με νίκη θα δώσει συνέχεια στους μεταξύ τους αγώνες και σε τέτοια περίπτωση όλα θα κριθούν την ερχόμενη Δευτέρα στη Λάρνακα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision. Ο σημερινός θα είναι ο τέταρτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς προηγήθηκαν και οι αγώνες της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Συνοπτικά όλα τα μεταξύ τους φετινά αποτελέσματα: Ανόρθωση – Ομόνοια / Αραράτ 1-4, Ομόνοια / Αραράτ – Ανόρθωση 4-5. Ανόρθωση – Ομόνοια / Αραράτ 5-2. Η Ανόρθωση για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε την ΑΜΕΚ Καψάλου και το ΑΠΟΕΛ, ενώ η Ομόνοια / Αραράτ απέκλεισε την ΑΕΚ Λάρνακας και την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ