aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ομόνοια, Ανόρθωση και Ολυμπιακός Πειραιώς θέλουν Σιαθά»

«Ομόνοια, Ανόρθωση και Ολυμπιακός Πειραιώς θέλουν Σιαθά»

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς να αποκτήσει τον Θεοδόση Σιαθά, κάνει λόγο δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας, talentabout.gr. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μετά τον Κωστή οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για άλλον ένα ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τον νεαρό άσο παρακολουθούν επίσης Ομόνοια και Ανόρθωση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Πειραιώς φέρεται να βρίσκεται ο νεαρός άσος της Νέας Σαλαμίνας. Μετά τον νεαρό Κωστή, ακόμα ένας Κύπριος παίζει για την Ελλάδα…

Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει “δίχτυα” στην Κύπρο, για να εντοπίσει ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Μετά τον νεαρό Κωστή, ο οποίος έκλεισε στην ομάδα του Πειραιά, ακόμη ένας 21χρονος (γεννημένος στις 16/12/1998) βρίσκεται στη λίστα.

Ο λόγος για τον Θεοδώση Σιαθά, ο οποίος αγωνίζεται στην Νέα Σαλαμίνα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο Σιαθάς παίζει ως αναπληρωματικός, ενώ στην Κυπριακή ομάδα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, μιας και οι ικανότητες του είναι αρκετά καλές.

Φέτος έχει πάρει 79 λεπτά συμμετοχής, δηλαδή 7 αναμετρήσεις στο Κυπριακό πρωτάθλημα και η αξία του είναι στα 150.000 ευρώ. Πέρα του Ολυμπιακού, υπάρχει ενδιαφέρον από την Ανόρθωση και την Ομόνοια, όπου έχουν αποστείλει ανθρώπους σε αναμετρήσεις, για να τον δουν από κοντά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ