aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟμόνοια-Ανόρθωση 0-0: Φαμπιάνο και Λόρια ελάλεν ο ένας του άλλου εγώ είμαι ο καλύτερος!

Ομόνοια-Ανόρθωση 0-0: Φαμπιάνο και Λόρια ελάλεν ο ένας του άλλου εγώ είμαι ο καλύτερος!

Καμία από τις Ομόνοια και Ανόρθωση δεν ήθελε την ισοπαλία, ωστόσο υποχρεώθηκαν να πάρουν από έναν βαθμό στο ΓΣΠ μένοντας στο 0-0. Οι πράσινοι κινδυνεύουν να πέσουν από την κορυφή σε ενδεχόμενη νίκη της ΑΕΛ εις βάρος του Απόλλωνα τη Δευτέρα. Ωστόσο οι κυανόλευκοι έχασαν πολύ περισσότερα σήμερα, καθώς προστέθηκε άλλη μία αναξιοποίητη ευκαιρία, σε ντέρμπι με τις προπορευόμενες ομάδες, για μείωση της απόστασης. Συνεπώς, η κατάσταση για τη διεκδίκηση του τίτλου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, Φαμπιάνο και Λόρια, οι οποίοι κατέβασαν τα ρολά σήμερα.

Το ματς
Ένα παιχνίδι τακτικής. Αυτό διαδραματίστηκε στο ΓΣΠ, με την Ομόνοια να έχει την κατοχή υπέρ της από την αρχή και την Ανόρθωση να προσπαθεί να «κλέψει» την μπάλα και να βγει στην επίθεση. Ήταν η εμφανής η πρόθεση του Κετσπάγια για περιορισμό του Λέτσγιακς, με τη χρησιμοποίηση των Κορέια και Αμπαρτζουμιάν. Κάτι που έφερε από τον Μπεργκ την οδηγία για περισσότερο παιχνίδι από τη δεξιά πτέρυγα της Ομόνοιας με ανεβάσματα του Σέχου.

Ωστόσο, οι προϋποθέσεις για γκολ ήταν περίπου μοιρασμένες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η καλύτερη στιγμή σε αυτό το διάστημα ήταν από πλευράς κυανόλευκων. Ο Κβιλιτάια επιχείρησε να σκοράρει από κοντά στο 7’, ο Φαμπιάνο απέκρουσε και ο Αρτυματάς που πήρε το ριμπάουντ σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ. Άλλη μία σημαντική ευκαιρία ήταν και το καλό σουτ το Γκαλίτσιου στο 41’. Στον αντίποδα, καλύτερη στιγμή από πλευράς πρασίνων ήταν το σουτ του Λοΐζου στο 25’, ο οποίος έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Μοιρασμένο ήταν το δεύτερο ημίχρονο, αν και οι πράσινοι είχαν τις περισσότερες καλές φάσεις, με κορυφαία το δοκάρι σε άθελη κεφαλιά του Βργκοτς στο 49’. Από πλευράς κυανολεύκων, ο Κβιλιτάια είχε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία στο 56’ με την ίδια κατάληξη. Τούτη τη φορά, όμως, η απόκρουση του Φαμπιάνο ήταν εκπληκτική.

Τα σπουδαία όμως έγιναν σε χρόνο καθυστέρησης, όταν πρώτα ο Φαμπιάνο είπε τεράστιο «όχι» σε κοντινή προβολή του Οκριασβίλι (90’+2) και έπειτα ο Λόρια «απάντησε» με… αρνητική απάντηση στο σουτ του Παπουλή (90’+3).

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Γκόμεθ, Τιάγκο, Κούσουλος, Λοϊζου, Ασάντε (79′ Παπουλής), Τσέποβιτς (79′ Κακουλλής)

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Ρισβάνης, Κορέια, Κ.Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Μπουσουλάτζιτς (64′ Χουσμπάουερ), Οκριασβίλι, Αμπαρτζουμιάν (82′ Καλτσάς), Κβιλιτάια (89′ Χριστοφή).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Κούσουλος / Γκαλίτσιος, Κορέια, Ρισβάνη

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Γ.Σ.Π.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης.

Β’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος.

4ος: Αναστασίου Ιωάννης.

VAR: Χριστοφή Τιμόθεος.

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ