aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟλυμπιακός: «Πληρώθηκε η ρήτρα για Σωτηρίου»

Ολυμπιακός: «Πληρώθηκε η ρήτρα για Σωτηρίου»

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου ταξιδεύει στη Βουλγαρία για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Ανόρθωσης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Κύπριος διεθνής με την Ελπίδων έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και θα βάλει υπογραφή σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου, με τους μαυροπράσινους να ενημερώνουν πως καταβλήθηκε στο σωματείο η ρήτρα (50 χιλιάδες ευρώ) που προνοούσε το συμβόλαιο του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ανακοινώνει ότι ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κωνσταντίνος Σωτηρίου απαλλάσσεται από το συμβόλαιο του και μένει ελεύθερος  αφού έχει καταβληθεί στο σωματείο μας η ρήτρα που προνοούσε το συμβόλαιο του.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον κ. Σωτηρίου για την προσφορά του στην ομάδα που υπηρέτησε από όλα τα τμήματα υποδομής, μέχρι την ανδρική ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια τιμώντας την ένδοξη μαυροπράσινη φανέλα και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ