aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΌλοι ανεξαιρέτως έδωσαν υπόσχεση

Όλοι ανεξαιρέτως έδωσαν υπόσχεση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα όσα ακολούθησαν μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ είναι γνωστά. Η διοίκηση είχε συναντήσεις με τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή και τους ποδοσφαιριστές, συζήτησαν την όλη κατάσταση και άπαντες έδωσαν την υπόσχεση ότι απ’ εδώ και πέρα η Ανόρθωση θα αλλάξει πρόσωπο και θα παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική.

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι κρίσιμο. Και αυτό γιατί αν η ομάδα της Αμμοχώστου καταφέρει και επιστρέψει στις νίκες θα μπορέσει να ηρεμήσει, να δουλέψει στη διακοπή χωρίς μεγάλη πίεση και να χτίσει κάτι καλύτερο ενόψει της συνέχειας. Αντίθετα, αν έρθει άλλη μια αποτυχία τότε το καράβι της ομάδας θα αρχίσει να μπάζει για τα καλά νερά και τα προβλήματα αντί να επιλύνονται, θα αυξάνονται.

Ο Αντόνιο Πούτσε γνωρίζει πολύ καλά την κρισιμότητα της αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Το δυσάρεστο για τον ίδιο είναι ότι έχει να αντιμετωπίσει κάποια σημαντικά προβλήματα. Ο Καρλίτος χθες ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και είναι δύσκολο να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Αγιλάρ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν μπορεί να ενισχύσει την «Κυρία». Ο Ερέρο, αν και προπονείται, έχει δεμένο το χέρι του και θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ ο Σεού είναι τιμωρημένος. Γίνεται αντιληπτό ότι οι απουσίες αυτές θα φέρουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Πούτσε να καλείται να βρει τις καλύτερες λύσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, δεξιός μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερός μπακ ο Σάντος και κεντρικοί αμυντικοί οι Καλντερόν και ένας εκ των Βίκτορ ή Νικολάου. Για τη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Οικονομίδης, Βίκτορ ή Πελέ και Ράγιος. Λογικά ο Ράγιος θα επιστρέψει στον άξονα μιας και όποτε χρησιμοποιήθηκε στα «φτερά» της επίθεσης δεν ήταν σε θέση να προσφέρει όσα μπορεί. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να κινούνται οι Γκονσάλβες και Κολούνγκα και στην κορυφή ο Καμπρέρα.

Αυτές είναι εκτιμήσεις για την αρχική ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΛ, χωρίς να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο ή σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Πούτσε θα χρειαστεί να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα. Χαρακτηριστικά τα οποία έλειψαν από την ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επίσης σημαντικό για την «Κυρία» είναι να βγάλει περισσότερες κάθετες πάσες στην περιοχή του αντιπάλου της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ